Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing chce v Prešove pokračovať v úspechoch

Thursday, 27. 04. 2017 - 13:40, Public relations   

Kesko Racing chce v Prešove pokračovať v úspechoch

Úvodné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017, ktoré sa konalo v Rožňave, dopadlo z pohľadu Kesko Racing Teamu nadmieru úspešne. Jeho posádky by radi nadviazali na úspechy aj na Rally Prešov.

Diváci milujúci automobilové súťaže rally si budú mať možnosť dravé prejazdy trojice posádok rožňavského Kesko Racing Teamu užiť opäť, už počas tohto týždňovej soboty v Prešove a jeho okolí.

Tibor Szabosi;c30i0876-3.jpg

Na štart v poradí už 23.ročníka Rally Prešov sa vo farbách Kesko Racing Teamu so štartovým číslom 28 postaví posádka Juraj Keszi - Ján Šustek s vozidlom Seat Leon TDi. Dvojica, ktorej patrilo v Rožňave víťazstvo v triede 5 ide aj do Prešova s jasným cieľom.

„Cieľ je jasný. Poriadne zabojovať a získať čo možno najväčší počet bodov do priebežného poradia šampionátu. Cieľ je však jedna vec, realita bude druhá. Vieme, že Rally Prešov bude náročná, hlavne jej prvá sekcia, v ktorej je zaradených celkovo päť rýchlostných skúšok. Bude to náročné hlavne na pneumatiky, ale všetci budeme mať rovnaké šance. Už sa veľmi tešíme na štart," odhalil ciele Juraj Keszi, jazdec, ale aj manažér Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i1774-2.jpg

So štartovým číslom 32 sa divákom predstaví druhá posádka Kesko Racing Teamu, Kamil a Erik Švecoví jazdiaci na Honde Civic TypeR v triede 8. Aj táto dvojica získala v Rožňave víťazstvo v triede a v Prešove by si Kamil s Erikom radi pripísali na svoje konto ďalšie body.

„Plný počet bodov v triede je pekná vec, v Rožňave sme však bojovali jediní v triede, v Prešove to vyzerá tak, že bude aj konkurencia a s kým sa porovnať. Verím, že to všetko dopadne v náš prospech a úspešne dorazíme až do cieľa súťaže," zhodnotil Kamil Švec.

Tibor Szabosi;c30i1055-4.jpg

Hneď za posádkou bratov Švecových na trať v Prešove so štartovým číslom 33 vyrazí tretia posádka Kesko Racing Teamu. Tú tvorí dvojica František Fusko - Štefan Tököli a vozidlo Seat Leon TDi. Fero s Pištíkom, bojujúci o body v triede 5, mali v Rožňave smolu, keď na poslednom meranom úseku zlomili poloos Seatu, čo samozrejme znamenalo odstúpenie.

Tibor Szabosi;c30i3096-2.jpg

„V Prešove by sme radi prišli až na cieľovú rampu. Je to dosť frustrujúce ak absolvujeme takmer celú súťaž, ťaháme sa o sekundy s konkurenciou a cieľ nakoniec nevidíme. Radi by sme to v Prešove zariadili tak, aby sme domov odviezli nejaké body," povedal Fero Fusko.

Štart 23.Rally Prešov je už v piatok (28.4.2017) podvečer predstavením súťažiacich. Súboj s časom sa začne až v sobotu od 8:00 hodiny a skončí na cieľovej rampe o 15:00 hodine.

Tibor Szabosi;c30i2395-5.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri