Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing bude v Zaluži zastupovať iba Fero Fusko

Thursday, 11. 05. 2017 - 19:07, Public relations   

Kesko Racing bude v Zaluži zastupovať iba Fero Fusko

Po slovenskom rally šampionáte sa Kesko racing Team spoločne s Františkom Fuskom predstaví divákom aj v rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017.

Po neúčasti na úvodnom podujatí, ktoré sa konalo v Rakúskom Rechbergu sa Fero Fusko a Kesko Racing Team zapoja do kopcového šampionátu už počas nadchádzajúcej soboty a nedele. Stane sa tak v rámci podujatia 43. Bieszczadski Wiścig Górski 2017 v poľskej Zaluži, pričom sa Fero predstaví divákom v spoločnosti vozidla Seat Leon TDi, s ktorým sme ho mohli sledovať aj na Rally v Rožňave, či Prešove.

Tibor Szabosi;c30i8561-1.jpg

„Kopcové majstrovstvá sme mali v pláne absolvovať už keď sme robili prípravy na sezónu. V minulom roku sa mi podarilo získať titul majstra v triede N do dvoch litrov, no a v tomto roku by som ho rád obhájil. Trať v Zaluži už poznám z minulého roku, je pekná, rýchla. Zlomená poloos z Prešova je už opravená, tak dúfam, že sa mi bude dariť a auto bude poslúchať," povedal pred pretekmi Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i8805.jpg

Fero však v priebehu sezóny nebude jediným jazdcom rožňavského Kesko Racing Teamu, ktorý sa zúčastní kopcových pretekov. Viac nám povedal manažér tímu, Juraj Keszi: „Samozrejme, rovnako ako v minulom roku aj v tomto sa na niektorých kopcoch zúčastní aj Štefan Tököli s rovnakým autom, čiže Seatom Leon TDi. Predpokladám že v Dobšinej by sa na štart mohol postaviť aj Kamil Švec s Hondou Civic TypeR a ak všetko dobre pôjde, tak aj ja. S akým autom to bude je ešte otázne. Samozrejme rally súťaže absolvujeme všetky tri posádky."

Tibor Szabosi;c30i9765.jpg

Podujatie 43. Bieszczadski Wiścig Górski 2017 odštartuje v dňoch 13. - 14.5.2017 v poľskej Zaluži, ako druhé kolo slovenského kopcového šampionátu. V pláne sú dvoje preteky, pričom každý z jazdcov má možnosť bodovať samostatne po oba dva súťažné dni.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri