Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing bude v Hustopečiach reprezentovať dvojica Švec - Podobník

Friday, 15. 06. 2018 - 11:31, Public relations   

Kesko Racing bude v Hustopečiach reprezentovať dvojica Švec - Podobník

Rally Hustopeče. V tohtoročnej sezóne jediná zahraničná súťaž zaradená do seriálu Majstrovstiev Slovenska v rally 2018. Na jej štarte nebude chýbať ani posádka Kesko Racing Teamu.

Tú čaká hneď niekoľko premiér. V prípade Kamila Šveca to bude premiéra na tejto nádhernej súťaži, pre súťažnú posádku spoločná premiéra v jednom súťažnom vozidle, keďže Kamil s Marekom Podobníkom ešte nikdy nejazdil. Samozrejme ich súťažným vozidlom bude Honda Civic TypeR vo farbách Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;asf-3849-1.jpg

„Je to síce moja premiéra na tejto súťaži, ale som absolútne spokojný. V aute bude so mnou sedieť možno najskúsenejší slovenský spolujazdec, Marek Podobník, ktorý túto súťaž už absolvoval a presne vie, kde treba dať pozor a kde sa dá poriadne zatiahnuť. Hondu odskúšal môj otec na Oždianskych serpentínach a zdá sa, že je všetko v poriadku. Už sa naozaj teším na štart, myslím si, že to bude najkrajšia súťaž v rámci tohtoročných slovenských rally majstrovstvách. Viem, že to nebude ľahké, ale rád jazdím v noci a tak mi tá prvá nočná etapa asi vôbec nebude vadiť. Záverom by som chcel ešte poďakovať Marekovi, že do toho so mnou ide a samozrejme Ďurimu Keszimu za možnosť v Hustopečiach štartovať," povedal Kamil Švec pred odjazdom do Hustopečí.

Samozrejme miesto na rozhovor sme dali aj Marekovi Podobníkovi, pre ktorého súťaž po boku Kamila Šveca otvára ďalšiu desiatku jazdcov, ktorým vo svojej pretekárskej kariére bude čítať rozpis.

Tibor Szabosi;asf-3842-1.jpg

„Kamil bude už tridsiatym prvým rally jazdcom s ktorým sadnem do jedného auta v rámci rally súťaže. Poznám ho od malička, je to syn môjho veľmi dobrého kamaráta s ktorým sme spolu vyrastali, ale aj jazdili rally súťaže. Dušan pôsobil rovnako ako ja v úlohe spolujazdca, čiže sme si mali vždy čo povedať. Kamil je podľa mňa veľmi talentovaný jazdec a keď ma oslovil, či by som s ním nešiel Hustopeče neváhal som. Bral som to ako záväzok, ktorý treba splniť a to aj napriek tomu, že štyri dni, ktoré touto súťažou stratím, mi budú určite chýbať v príprave Rally Lubeník. Ale nevadí, rád podporím mladého nádejného jazdca," doplnil Marek Podobník.

XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 štartuje v dňoch 15. - 16.6.2018 v moravských Hustopečiach a ich okolí. O tom, ako sa na tejto súťaži darilo posádke slovenského Kesko Racing Teamu, Kamilovi Švecovi a Marekovi Podobníkovi vás budeme informovať po jej ukončení.

Tibor Szabosi;c50q6740.jpg

Kesko Racing, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri