Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing bude na Jankovom vŕšku reprezentovať Fero Fusko

Thursday, 02. 09. 2021 - 12:34, Miroslav Majláth   

Kesko Racing bude na Jankovom vŕšku reprezentovať Fero Fusko

Kesko Racing Team sa spoločne s Ferom Fuskom a vozidlom Seat Leon TDi zaradia medzi sto dvadsiatku prihlásených jazdcov nielen zo Slovenska, ale aj Poľska a Českej republiky.  

 

Tibor Szabosi

Posledné kopcové podujatie, konajúce sa v tomto roku na slovenskej pôde, odštartuje počas prvého septembrového víkendu na trati medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom. Organizátor pripravil pre všetkých zúčastnených trať medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom, ktorej dĺžka je 3700 metrov a pri jej zdolávaní musia jazdci prekonať aj 250 metrové prevýšenie. Túto trať, ako aj jej nástrahy jazdci už z minulosti dôverne poznajú, keďže preteky sa na tomto kopci konajú už mnoho rokov.

Tibor Szabosi

„Samozrejme, na Jankovom vŕšku som už štartoval viackrát. Trať mi dosť pripomína rýchlostnú skúšku z rally, keďže nie je veľmi široká a navyše je aj poriadne technická. Vďaka poriadne šmykľavému povrchu vie byť aj poriadne zradná. Verím, že všetko v pohode zvládneme a v sobotu, aj v nedeľu sa vidíme v cieli,“ zhodnotil Fero Fusko.

Tibor Szabosi

Podujatie Autopola Jankov vŕšok 2021 odštartuje ako jedenásty a dvanásty samostatne bodovaný deň Medzinárodných majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 v priebehu soboty a nedele (4. – 5.9.2021). Zároveň bude podujatie zaradené aj do seriálu FIA Central Zone European Historik, ale aj do seriálu poľských a českých majstrovstiev a ich nižších seriálov. Počas oboch pretekárskych dní sú najskôr dopoludnia plánované dve tréningové jazdy a následne popoludní dvojica súťažných jázd. Súčet dosiahnutých časov v súťažných jazdách nám zároveň určí konečné poradie pretekov. O tom, ako sa darilo Ferovi Fuskovi a Kesko Racing teamu vás budeme opäť informovať.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri