Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing aj na Jahodnú v rovnakom zložení

Thursday, 17. 05. 2018 - 13:50, Public relations   

Kesko Racing aj na Jahodnú v rovnakom zložení

V rovnakom zložení ako na pretekoch v Zaluži sa Kesko Racing Team predstaví aj v rámci štvrtého a piateho kola Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2018. To sa uskutoční v Košiciach pod názvom Moris Cup Jahodná.

Na štarte jubilejného 10. ročníka Moris Cup Jahodná budeme tak mať možnosť sledovať trojicu jazdcov Kesko Racing Teamu. Zatiaľ čo Fero Fusko tunajšiu trať pozná už z minulosti, pre Jána Šusteka a Davida Derďáka budú preteky na košickej trati premiérou.

Tibor Szabosi;c50aq9478.jpg

Poďme však pekne po poriadku a povedzme si s akými vozidlami a v akých triedach sa trojica jazdcov Kesko Racing Teamu predstaví.

František Fusko sa na štart Moris Cup Jahodná 2018 postaví so Seatom Len TDi, ktorého dvere bude zdobiť štartové číslo 56 pričom Fero bude bojovať o ďalšie body v rámci skupiny n, ale aj triedy N+2000/2WD.

Tibor Szabosi;c50q6290.jpg

Štartové číslo 57, to je druhý Seat Leon TDi Kesko Racing Teamu. V ňom sa divákom na Jahodnej predstaví Ján Šustek, ktorý si svoj kopcový debut odbil práve počas uplynulého víkendu v Zaluži. Janko pritom bude bojovať o body v rovnakej skupine a triede ako jeho kolega, čiže v N a triede N+2000/2WD.

Najmladší člen tejto skupiny, iba šestnásť ročný David Derďák sa predstaví divákom so štartovým číslom 37 a Škodou Fabia. Na rozdiel od predchádzajúcej dvojice bude Dado bojovať o body do skupiny E1, triedy E1-1400, ale aj medzi Juniormi.

Tibor Szabosi;c50q7061.jpg

10. Moris Cup Jahodná 2018 štartuje v dňoch 19. - 20. mája 2018 na trati medzi košickou Alpinkou a lyžiarskym strediskom Jahodná. Dĺžka pretekárskej trate je 4750 metrov, prevýšenie je 199 metrov a priemerné stúpanie 4,18 %. Počas oboch súťažných dní jazdci absolvujú najskôr dopoludnia dve tréningové jazdy a následne popoludní dve súťažné, ktoré rozhodnú o konečnom poradí pretekov. O tom, ako sa darilo trojici jazdcov Kesko Racing Teamu vás budeme informovať po ukončení pretekov.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri