Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing aj na Jahodnej víťazne

Wednesday, 25. 05. 2016 - 12:31, Public relations   

Kesko Racing aj na Jahodnej víťazne

Trieda N do dvoch litrov sa stala v rámci Moris Cup Jahodná 2016 jednoznačnou záležitosťou Kesko Racing Teamu a dvojice jeho jazdcov.

V rámci tretieho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, ktoré sa konalo na štyritisícsedemstopäťdesiat metrov dlhej trati medzi košickou Alpinklou a lyžiarskym strediskom Jahodná v triede N do dvoch litrov dominovali jazdci rožňavského Kesko Racing Teamu, Štefan Tököli a František Fusko. Prvý menovaný dosiahol po oba dva dni na víťazstvo v triede, ale aj na dvojicu tretích miest v skupine N, druhému menovanému patrilo po oba dva dni druhé miesto v triede a štvrté v skupine.

Tibor Szabosi;c30i7938.jpg

Popri zbieraní najrýchlejších časov, bojovala už spomínaná dvojica okrem iných súperov aj medzi sebou. Ich výkon obrazne povedané zdvíhal zo sedadiel všetkých divákov na Jahodnej. Bodaj by aj nie, veď Pištík s Ferom medzi sebou rozohrali doslova bratovražedný boj o stotiny sekúnd.

„Boli to veľmi zaujímavé preteky, počas ktorých najväčší rozdiel medzi nami bol iba jedna jediná sekunda. Raz som bol rýchlejší ja, v ďalšej jazde zase Fero. Dúfam, že takéto súboje budeme zvádzať počas celej sezóny," povedal v cieli pretekov usmiaty Štefan Tököli.

Tibor Szabosi;gh7p9272-4.jpg

„Naozaj sme sa obaja veľmi snažili. V sobotu som mal trochu zdravotné problémy a Pištík bol fakt dobre pripravený. V nedeľu som v prvej súťažnej jazde bol rýchlejší, v druhej som však vyrobil dve zbytočné chyby a tie mi pokazili výsledok," vysvetlil Fero Fusko.

Z takéhoto vývoja situácie mal radosť aj manažér Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi: „Musím povedať, že chalani ma naozaj prekvapili. Takýto súboj medzi nimi som neočakával. Je vidno, že sa s autami už zžili. Ideme ďalej, vidíme sa v Šterberku."

Tibor Szabosi;gh7p9277-3.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri