Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Mobile Auto Show s majstrom sveta JWRC

Monday, 24. 10. 2016 - 14:18, Public relations   

Kesko Mobile Auto Show s majstrom sveta JWRC

Aj najstarší slovenskí rally fanúšikovia by asi márne pátrali v pamäti kedy naposledy a či vôbec niekedy štartoval na niektorej našej domácej súťaži aktuálny svetový šampión. Toto sa však už onedlho zmení.

 

tour-de-corse-1.jpg

Práve posledné rally podujatie sezóny, KESKO MOBILE AUTO SHOW sa stane súťažou, na ktorej odštartuje aktuálny majster v JWRC. Táto jedinečná súťaž tak zažije ďalšiu zo série premiér, ktoré sa jej mu už v minulosti podarilo dosiahnuť. Stále sa však pýtate kto to vlastne na okruhu SLOVAKIA RNG, kde sa KESKO MOBILE AUTO SHOW 2016 bude konať odštartuje ? Tak my vám túto hádanku odtajníme. Bude to Simone Tempestini, ktorý sa už v predstihu stal tohtoročným Juniorským Majstrom sveta v rally a na Slovensku odštartuje s vozidlom Ford Fiesta R5.

autoshow-8.jpg

Nielen jazdecké umenie Simone Tempestiniho, ale aj ďalšej stovky špičkových súťažiacich si budete môcť dosýta vychutnať, ak prídete v dňoch 11. - 12. novembra 2016 na podujatie KESKO MOBILE AUT SHOW na SLOVAKIA RING.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri