Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Keď Horner „čumí“ ako sadrový trpaslík

Friday, 27. 04. 2018 - 17:18, Ľuboš Kašický   

Keď Horner „čumí“ ako sadrový trpaslík

Piatkové merané tréningy naznačujú, že okruh v Baku sedí monopostom redbull. Vettel až na jedenástom mieste!



Zatiaľ, čo svet sa vzrušuje na vyhlásením legendárnej skupiny Abba, že po 35 rokoch vydajú v tomto roku dve nové pesničky, tak v Baku sa nenápadne odjazdili úvodné dva voľné tréningy na víkendovú veľkú cenu Azerbajdžanu. Trochu prekvapením je, že najrýchlejší nebol nikto z Ferrari, ani Mercedesu. Hm, žeby Vettel nechcel provokovať svojou záhadnou páčkou pod volantom?

pi02-5.jpg

O malé vzrušenie sa dopoludnia znova postaral Max Verstappen, ktorý si asi na prahu v tomto roku nechal prevariť krv v mikrovlnke a ešte mu nevychladla. Mad-Max najprv v dopoludňajšom tréningu bodyčekoval bariéru a popoludní, možno aj vďaka jeho dopoludňajšej aktivite, jeho auto stratilo výkon a ostalo na trati. Christan Horner na to „čumel", ako sadrový trpaslík a vysmiaty Ricciardo zatiaľ potvrdil rýchlosť redbullov najrýchlejším kolom.

pi-prew.jpg

Daniel Ricciardo dnes zajazdil najlepší čas s hodnotou 1:42,795s a naznačil, že „býčkovia" sú znova vo forme. Tesne za ním však jazdil Räikkonen, ktorý mal dopoludnia problém s autom, ale asi to už chlapci vo Ferrari opravili. Naopak jeho tímový kolega Vettel sa dnes časmi nepochlapil. Je to autom, či je to stratégia červených? Každopádne Nemec dnes zajazdil iba jedenásty čas.

rb01-18.jpg

A čo v Mercedese? Ešte dopoludnia bol najrýchlejší Bottas, no popoludní už figuruje na štvrtom mieste. Hamilton je ešte o desatinu sekundy pomalší. Angličanovi tento okruh nikdy nerezal, no zajtra môže byť všetko inak. Uvidíme. Kvalifikácia sa začína o 15-tej hodine nášho času.

res-fp2-4.jpg

foi01-8.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri