Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

Karel Abraham navštívi fanúšikov na Slovensku!

Thursday, 28. 08. 2014 - 14:26, Public relations   

Karel Abraham navštívi fanúšikov na Slovensku!

Karel Abraham, český pretekár majstrovstiev sveta cestných motocyklov v kráľovskej triede MotoGP sa 20. septembra navštívi slovenských motocyklových fanúšikov v Považskej Bystrici!

Abraham, ktorý má na svojom konte aj víťazstvo vo Veľkej cene, príde na Slovensko aj so zástupcami svojho oficiálneho fanklubu Abajafans, ktorí sa tak po prvý raz zídu na inom území ako v ČR. Toto stretnutie však nie je určené len členom jeho fanklubu, ale po prvý raz sa uskutoční ako otvorené pre všetkých jeho priaznivcov!

foto3-4.jpg

Súčasťou programu stretnutia s Abajom, ako tohto pretekára prezývajú, bude moderovaná beseda, kde sa navyše Abaju budete môcť spýtať aj vy na všetko čo vás zaujíma, nebude však chýbať tombola a ani autogramiáda, po ktorej bude nasledovať bohatý večerný program s bowlingovým turnajom a voľnou zábavou až do rána...

V prípade záujmu sa na mieste môžete aj vy stať členmi fanklubu Karla Abrahama.

foto1-7.jpg

Príďte sa porozprávať s Abajom a užiť si pekný večer s pretekárom seriálu MotoGP! Podujatie sa uskutoční 20. septembra v Považskej Bystrici vo SWIM Clube na ulici Športovcov o 17. hodine.

Tešíme sa na stretnutie!

Abajafans Slovakia

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri