Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Limitovaná séria kalendárov s podpismi - jedinečná ponuka!

Tuesday, 02. 02. 2010 - 11:16, Erik Toček   

Limitovaná séria kalendárov s podpismi - jedinečná ponuka!

Fascinácia motoristickým športom má mnoho podôb. Mnohí z nás sú ochotní precestovať stovky kilometrov len preto, aby sa mohli aspoň na chvíľu stať súčasťou sveta burácajúcich motorov a kvíliacich pneumatík. Vidieť na vlastné oči dokonalú prácu pilotov na trati, či mechanikov v depe, to všetko nás priťahuje, chceme byť tomu úžasnému divadlu čo najbližšie.

Často nám to nestačí a chceme si prežité zážitky uchovať čo najdlhšie, odniesť si aspoň kúsok toho sveta domov. Fotíme, natáčame, kupujeme si bundy, čapice, prosíme jazdcov o podpis. Stačí potom doma jeden letmý pohľad na fotku, či predmet a v momente nás spomienky prenesú späť v čase aj priestore a zasnení sa usmievame od ucha k uchu.

Pekná akčná fotografia sa vie poriadne pohrať s ľudskou fantáziou. O tom, že aj na Slovensku sa dajú zachytiť krásne a neopakovateľné momenty z motoristických podujatí nás už roky presviedča Tibor Szabosi. Jeho fotografie neodmysliteľne patria k tomuto portálu a kalendáre z jeho produkcie si každý rok nájdu kopu spokojných majiteľov.

Pre tento rok pripravil Tibor v spolupráci s poprednými slovenskými pilotmi špeciálnu ponuku, ktorej bude ťažké odolať. Na trh prichádza limitovaná séria nástenných kalendárov s podpismi vašich obľúbených jazdcov.

autosportfoto;Štefan Rosina pri podpisovaní kalendáru

Ak vám hovoria niečo mená Pezinská Baba, Jankov Vŕšok, či Ostrá Lúka, určite je vám dôverne známa aj Octavia WRC Igora Drotára. Ten nesmie v „kopcovom" kalendári chýbať, rovnako ako jeho podpis. Igor svojou jazdou a prístupom k fanúšikom baví všade, kde sa objaví. Rally, kopce, okruhy - naozaj málo vídaná všestrannosť.

kopce.jpg

Veľmi úspešnú sezónu v seriály Porsche Supercup má za sebou obrovský slovenský okruhový talent Štefan „Štofi" Rosina. Tretie miesto v celkovej klasifikácii najrýchlejších značkových automobilových pretekov na svete je výsledkom z ríše snov. Jeho podpis je už teraz významným zberateľským artiklom, no časom ešte určite získa na hodnote.

okruhy.jpg

Fanúšikov rally určite poteší kalendár, ktorého obálku zdobí Peugeot 207 S2000 aktuálneho majstra SR v rally Jožka Béreša s jeho vlastnoručným podpisom. Je jedno, či sedí "Ďodi" v starom červenom Žiguliaku alebo modernej S2000-ke, od kolies sa vždy dymí a to diváci milujú.

rally-1.jpg

Z každej série je k dispozícii len 25 kusov popísaných kalendárov, tak neváhajte a objednajte si ten váš čo najskôr. Stačí na mailovú adresu sutaz@autosportfoto.sk zaslať vašu úplnú adresu, telefónny kontakt a za cenu 10€ plus poštovné a balné vám bude jeden z 25 kusov doručený až domov. Nezabudnite uviesť, o ktorý z týchto troch kalendárov máte záujem (Rally, Hillclimb race - Preteky automobilov do vrchu alebo Circuit - okruhy, z každého kalendára máme k dispozícii 25ks).

Fanúšikovia sa už určite nevedia dočkať pretekov v novej sezóne 2010. Rovnako sú na tom aj naši traja piloti, ktorí vás pozdravujú a pozývajú vás na niektoré z vašich obľúbených podujatí.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri