Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Juhásovi anti BMW kopec vyšiel

Friday, 05. 08. 2016 - 11:43, Public relations   

Juhásovi anti BMW kopec vyšiel

Martin Juhás vyhral po oba dva dni preteky na Jankovom vŕšku v rámci triedy E1 nad dva litre s pohonom jednej nápravy.

 

Tibor Szabosi;c30i5676-1.jpg

Trať pretekov automobilov do vrchu tiahnuca sa medzi obcou Uhrovec a partizánskym pamätníkom na Jankovom vŕšku patrí medzi najšmykľavejšie v celom slovenskom kopcovom šampionáte. Martin Juhás, jazdiaci v triede E1 nad dva litre s jednou poháňanou nápravou s vozidlom BMW M3 zvykne tunajšiu trať nazývať anti BMW.

Tibor Szabosi;gh7p1730-1.jpg

„Tunajšia trať aj keď je absolútne suchá poriadne šmýka. To je presne to, čo „potrebuje" moje BMW so zadným náhonom," vysvetlil úvodom Martin Juhás.

Tibor Szabosi;gh7p3198-4.jpg

Počas soboty na podujatí Autopola Jankov vŕšok 2016 panovalo horúce, slnečné počasie a Martin toho aj patrične využil. Po dvojici súťažných jázd mu v cieli patrilo nielen víťazstvo v triede E1 nad dva litre s jednou poháňanou nápravou, ale v konkurencii silných kopcových špeciálov dojazdil aj na desiatom mieste absolútneho slovenského poradia. Horšia bola však nedeľa, keď nielen pred, ale aj počas prvej jazdy zapršalo a Martin so svojim BMW sa musel popasovať aj s o poznanie šmykľavejšou traťou. Napriek tomu mu víťazstvo v triede neušlo.

Tibor Szabosi;c30i6729-1.jpg

„V prvej jazde som si vytiahol čierneho Petra. Stál som na štarte, obuté slicky a v tom začalo liať. Bol to boj o to aby sme to ja aj moje BMW prežili a na zajazdenie dobrého času som vôbec nemohol ani pomyslieť. Druhá jazda však bola perfektná a podarilo sa mi urobiť naozaj famózny čas. V absolútnom poradí to nie je nič moc, ale aj tak som spokojný," doplnil po pretekoch Martin Juhás.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri