Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Juhás najrýchlejším BMW na Jankovom vŕšku

Wednesday, 02. 08. 2017 - 18:00, Public relations   

Juhás najrýchlejším BMW na Jankovom vŕšku

Martin Juhás a jeho BMW M3 prežili ďalší zo skvelých víkendov. V tomto prípade to bolo v rámci pretekov AUTOPOLA Jankov vŕšok 2017.

 

Tibor Szabosi;c30i2200-5.jpg

Preteky na Jankovom vŕšku odštartovali ako desiate a jedenáste kolo slovenského a poľského kopcového šampionátu, ale v nedeľu aj ako podujatie seriálu FIA Zóna strednej Európy. Medzi takmer stovkou pretekárov z viacerých európskych krajín sa na trati dlhej tritisícsedemsto metrov predstavil aj Martin Juhás a jeho MRM motorsport Team. Výsledkom bolo víťazstvo v triede E1 nad dva litre s jednou poháňanou nápravou po oba dva dni v rámci slovenských, ale aj poľských majstrovstvách.

Tibor Szabosi;c30i2182-7.jpg

„Pre mňa to bol jeden úchvatný víkend. Podarilo sa mi totiž urobiť najrýchlejší čas, aký tu kedy niekto s BMW zajazdil. Bolo však už pomaly naozaj za hranou. Je to už fakt nebezpečné urobiť takýto čas na takomto slabom aute. Počas celej jazdy bolo auto viac vo vzduchu ako na zemi a viac išlo v šmyku ako rovno. Podarilo sa mi to ale všetko ustáť a prebojovať a ja som naozaj šťastný, že sa mi to podarilo. Veď cez tento vŕšok sa voľakedy aj Rusi prebojovali, tak som to dal aj ja," povedal s úsmevom Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i0358-7.jpg

Na Martina teraz čaká takmer mesačná prestávka v pretekaní, čiže čas, kedy sa môže viac venovať nielen rodine, ale aj práci. Následne ho na trati pretekov automobilov do vrchu uvidíme počas posledného augustového víkendu na Ostrej Lúke pri Zvolene.

Tibor Szabosi;c30i2364-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri