Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Johny Haugland v Bratislave

Monday, 25. 03. 2013 - 07:53, Martin Trenkler   

Johny Haugland v Bratislave

Dlhoročný spolupracovník tímu Styllex Motorsport Nór Johny Haugland sa v pondelok v Bratislave zúčastní na tlačovej konferencii usporiadanej pri príležitosti 30. výročia založenia tímu Styllex motorsport a zahájenia sezóny 2013. Legendárny továrenský jazdec značky Škoda (1971-1990) už 22 rokov prevádzkuje v Nórsku zimnú rally školu. Popri majstroch sveta Petrovi Solbergovi a Richardovi Burnsovi, je od decembra 2012 jej absolventom aj jazdec tímu Styllex motorsport Maťo Koči. Z 32 účastí na pretekoch majstrovstiev sveta rally v šesťdesiatych a sedemdesiatych rokoch, 31 krát štartoval s automobilom značky ŠKODA, s ktorým sa štyrikrát umiestnil v prvej desiatke absolútneho poradia.

john.jpg

V 106-tich medzinárodných pretekoch vyhral svoju triedu. Rešpekt si získal veľmi plynulými, možno nie najefektnejšími, ale obvykle najrýchlejšími prejazdmi zákrut. Na Slovensku štartoval na popradskej Rally Tatry, po prvý krát v roku 1976, kedy skončil na druhom mieste hneď za pamätnou Alpinkou Vladimíra Hubáčka. Spolupráca Haugland - Styllex motorsport sa začala pred 19-timi rokmi v roku 1994  a viedla k zisku prvého z ôsmych titulov absolútnych majstrov Slovenska v rally. V nadchádzajúcej sezóne bude skúsený John konzultantom talentovaného Maťa.

800px-john-haugland-classroom-instruction.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri