Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Jeden tím ! Jedna rodina ! 20 rokov ! Rovnaký cieľ!

Wednesday, 23. 08. 2017 - 20:19, Public relations   

Jeden tím ! Jedna rodina ! 20 rokov ! Rovnaký cieľ!

Presne pred 20timi rokmi sa na stupeň víťazov na Barum Czech Rally Zlín postavil Martinov otec Michal Koči s jazdcom Enricom Bertonem. Podarí sa Martinovi zopakovať prvenstvo jeho otca a dosiahnť "rodinný hat-trick"?

Už v poradí štyridsiaty siedmy ročník známej "Barumky" prinesie to najlepšie z domácej, ale aj európskej rally scény. Celkovo sa prihlásilo 151 posádok z 23 štátov. Aj tieto čísla nasvedčujú tomu, že ide o podujatie veľkého významu. Martin Koči sa o prvenstvo pobije v skupine ERC 1 (European Rally Championship) so svojím autom Škoda Fabia R5. Pred touto náročnou Rally, ktorá je plná zákerných a rýchlych RZ-tiek, má avšak Martin úplne jasno.

Tibor Szabosi;c30i9022-5.jpg

Martinové vyjadrenie:

"Chcem dosiahnuť úspech svojho otca, ktorý získal pred 20timi rokmi tu v Zlíne. Bude to náročné, pretože konkurencia je veľká a rýchla ale viem, že na to s našim tímom máme. "Barumka" má pre nás v rodine výnimočné miesto a vždy to pre mňa bol pretek, ktorý som túžil vyhrať. Nátlak je veľký ale viem, že sa musím sústrediť na precíznosť a rýchlosť jazdy. Auto je v perfektnom stave, tím je pripravený, počasie vyzerá byť prajné, takže nezostáva nám nič iné, ako ísť do toho naplno. Víťazstvo na prestížnej "Barumke" je jeden z mojich snov a cieľov. Urobím všetko preto, aby som zvíťazil ale uvedomujem si, že ide vysoký cieľ. Avšak ani týmto sa nenechám odradiť." "

Tibor Szabosi;asf-1899.jpg

Úspechy a radosť z rýchlych áut si Martin Koči vychutnáva už od detstva. Narodil sa 5. 4. 1993 do „motoristickej" rodiny. Schopnosť a talent rýchlej, ale zároveň bezpečnej jazdy zdedil po svojom otcovi a strýkovi - Michalovi a Petrovi Koči, ktorí sa aktívne venovali motoristickému športu a vybudovali najúspešnejší tím v histórii slovenského motoršportu - Styllex motorsport.

Tibor Szabosi;asf-1798-1.jpg

Martin Koči doposiaľ hrdo reprezentuje Styllex motorsport na domácej aj zahraničnej motoristickej scéne.
Medzi najväčšie Martinove úspechy patrí napríklad výhra na juniorských MS vo Fínsku v slávnej Rally Finland 2014, umiestnenie v TOP 10 absolútneho poradia v Rallye Monte-Carlo 2015 s autom kategórie WRC2, celkovo dosiahol siedmy najlepší čas v absolútnom poradí na RS na Rallye Monte-Carlo s automobilom kategórie R5 a samozrejme mnoho ďalších...

Martin Paľov;ik8a9614-edit.jpg

Všetky doterajšie úspechy a výsledky na Majstrovstvách Slovenska v rally 2017, či výsledky z iných podujatí nájdete na
http://www.martinkoci.com/

Daniel Nochta



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri