Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Je to tu! Williams potvrdil Massu

Monday, 16. 01. 2017 - 16:30, Ľuboš Kašický   

Je to tu! Williams potvrdil Massu

Prakticky okamžite potom, čo na verejnosť unikli fotky Valtteri Bottasa pózujúceho s monopostom Mercedes, vydal tím Williams oficiálnu správu potvrdzujúcu návrat Felipe Massu a odchod fínskeho pilota.

Viac ako mesiac hádaniek okolo voľného miesta v tíme Mercedes sa dnes oficiálne končí. Krátko popoludní tím Williams vydal tlačové vyhlásenie v ktorom definitívne potvrdil nový ročný kontrakt s Felipe Massom a odchod Bottasa k Mercedesu.

massa-4.jpg

„Som rada, že Felipe súhlasil s návratom a absolvuje snami ďalšiu sezónu," cituje tlačové vyhlásenie Claire Williams. „V prípade Valtteriho sme dostali príležitosť pomôcť mu posunúť sa do majstrovského tímu a tvrdo sme pracovali na tom, aby sme sa s Mercedesom dohodli a Valtteri dostal šancu. On bol našou súčasťou od roku 2010 ukázal veľký talent, ktorý potvrdil deviatimi pódiovými umiestneniami. Za to mu ďakujem v mene celého tímu a želám úspešnú sezónu v Mercedese."

„Felipe bol vždy obľúbeným členom tímu rodiny Williams a sme radi, že môže s ním spolupracovať ďalej," pokračuje Claire na Massovu adresu, ktorý v sezóne 2017 odjazdí pre britský tím už štvrtú sezónu. „Felipe nestratil chuť pretekať a určite by v roku 2017 niekde štartoval. Pre nás je dôležite, aby sme mali silnú náhradu za odchádzajúceho Valtteriho a Felipe nám už ukázal, že je stabilný, skúsený a jeho talent nám môže pomôcť ďalej sa zlepšovať."

„Som šťastný, že som dostal možnosť vrátiť sa k tímu Williams," prehlasuje slušne Brazílčan Massa. „Vedel som, že v roku 2017 budem niekde pretekať ďalej, no Williams je pre mňa srdcovka a mám rešpekt, čo tento tím dokázal. Valtteri dostal veľkú šancu v Mercedese a želám mu len to najlepšie."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri