Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Jaroslav Katriňák v nedeľu 19. augusta v areáli Slovakia Ring!

Wednesday, 15. 08. 2012 - 18:09, Daniel Mandzi   

Jaroslav Katriňák v nedeľu 19. augusta v areáli Slovakia Ring!


V nedeľu 19. augusta príde Jaroslav Katriňák, bývalý slovenský Ralley Dakar pretekár, do areálu Slovakia Ring. Počas najvýznamnejšieho motoristického podujatia tejto sezóny ESET RACING WEEKENDu, vymení Jaroslav motorku za auto a skúsi si jazdu na ťažko zjazdnej off- road dráhe. Jaroslav má taktiež v pláne preveriť si svoje vodičské zručnosti v Centre bezpečnej jazdy. V prípade záujmu vám rád zodpovie na vaše otázky. Využite šancu si ho odfotiť a vyspovedať. 

katrinak02.jpg

ESET RACING WEEKEND je najintenzívnejšie motoristické podujatie sezóny, ktoré ponúkne slovenským divákom tradičnú Veľkú cenu Slovenskej republiky preteky cestných automobilov na okruhu s prestížnymi Majstrovstvami sveta FIA GT1. Na štarte sa predstavia zvučné mená ako Štefan Rosina, Albert von Thurn und Taxis, Stéphane Ortelli alebo Mathias Lauda. Určite sa oplatí prísť.

Tešíme sa na vás v areáli Slovakia Ring.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri