Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Jantar Team s Jarom Dubóczim majstrami v triede a vicemajstri v skupine

Wednesday, 13. 09. 2023 - 09:32, Miroslav Majláth   

Jantar Team s Jarom Dubóczim majstrami v triede a vicemajstri v skupine

Posledné dvojkolo ukončilo seriáli Dynamax Medzinárodné a národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2023. Jantar Team, tak ako vždy reprezentoval Jaroslav Dubóczi.

 

Tibor Szabosi;asf-0564-4.jpg

Seat Leon Supercopa TDi a Jaroslav Dubóczi patrilo na podujatí PROFIN CAR Ostrá lúka 2023 medzi desiatku najrýchlejších jazdcov po oba dva pretekárske dni. V sobotu, aj v nedeľu dojazdil v absolútnom poradí na deviatom mieste, pričom bral rovnako po oba dva dni víťazstvo v triede 4b  a druhé miesto v skupine 4. Ak sa pozrieme na umiestnenie medzi takzvanými plechovými autami, tam Jaro skončil rovnako výborne, v TOP5.

Tibor Szabosi;asf-0988-5.jpg

Nielen tieto posledné umiestnenia, ale aj umiestnenia v rámci celej sezóny mu vynieslo titul Majstra Slovenska v triede 4b, titul prvého vicemajstra v skupine 4, piate miesto v kategórii 1 v rámci Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu v sezóne 2023.

Tibor Szabosi;asf-1870-10.jpg

„Ostrá lúka patrí v podstate medzi moje domáce trate. Je tu síce z roka na rok stále horší a horší asfalt, napriek tomu sa mi podarilo jazdiť časy ako v minulosti, takže som spokojný. Ak sa pozriem na sezónu ako celok, na začiatku som musel riešiť nejaké problémy s autom, ale potom sa už rozbehlo všetko naplno bez nich. Takmer na každom jednom kopci sa mi podarilo vylepšiť môj osobný rekord, čo ma veľmi tešilo. Jedno je však isté, z toho auta už viac nedostanem, takže som naozaj rád, že sa mi podarilo vybojovať spomínané umiestnenia. Dúfam, že do štartu budúcoročnej sezóny sa mi podarí vymeniť auto a bojovať s ním o ešte lepšie umiestnenia. Samozrejme bez partnerov a silného tímu sa tieto zmeny robia iba veľmi ťažko, čiže moja veľká vďaka patrí Jantar Teamu a jeho partnerom za podporu, rodičom, ale aj každému jednému, kto mi akoukoľvek formou v priebehu sezóny pomáhal,“ zhodnotil Jaroslav Dubóczi.

Tibor Szabosi;asf-6233-7.jpg

Ako už Jaro povedal, bez podpory a stabilného tímu sa tento šport robí iba veľmi ťažko a tak s konečnými výsledkami bol nadmieru spokojný aj šéf slovensko-českého Jantar Teamu, Ján Miloň: „Samozrejme že som spokojný. Dlhodobo vieme, že Jaro by sa už mal posunúť do inej techniky, ale tieto zmeny sa aj s ohľadom na financie robia veľmi ťažko. Počas minuloročnej zimy sa to nepodarilo, snáď sa niečo zdarí počas tejto. Som Jarovi veľmi vďačný, že sa mu aj tento rok darilo robiť výsledky, ktoré potešili aj partnerov nášho tímu a veľmi pekne mu za to ďakujem.“

Tibor Szabosi;asf78303-5.jpg

To, či jara Dubócziho niekde ešte v tomto roku na pretekoch uvidíme, alebo nie, to ešte teraz nevieme. Jedno je však isté, s Jantar Teamom sa ešte určite stretneme.

Jantar Team

Miro Majláth  



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri