Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Jantar Team a Barlomiej Tabin poľskými majstrami v Baja

Tuesday, 14. 11. 2023 - 11:01, Miroslav Majláth   

Jantar Team a Barlomiej Tabin poľskými majstrami v Baja

Slovensko-český Jantar Team bojoval v aktuálnej sezóne aj v rámci poľských motocyklových súťaží a výsledkom je zisk absolútneho majstrovského titulu v súťažiach Baja.

 

Jantar Team

Barlomiej Tabin, jazdec slovensko-českého Jantar Teamu počas celej tohtoročnej sezóny bojoval o najvyššie priečky v rámci viacerých motocyklových súťaží, hlavne v seriáli Baja Poland. Jeho snaženie bolo podriadené počas celej sezóny príprave na Rally Dakar. Tu má už účasť potvrdenú a do najťažšej súťaže na svete odštartuje so štartovým číslom 102. Titul Majstra Poľska v súťažiach Baja tak bol akousi čerešničkou na torte, čo potešilo aj šéfa slovensko-českého Jantar Teamu.

Jantar Team

„Bartlomiej urobil vo svojej príprave na Rally Dakar 2024 maximum. Pomaly každý víkend niekde štartoval a stále dosahoval výborné výsledky. Okrem toho nezameškal ani ostatnú prípravu v posilňovni a psychickú prípravu. Bolo na ňom vidno, že prípravu berie maximálne vážne, čo sa odzrkadlilo aj vo výsledkoch. Verím, že dva roky príprav Bartlomieja dovedie aj k vytúženému výsledku v rámci Rally Dakar 2024. Samozrejme toto všetko by nevedel dosiahnuť bez podpory partnerov tímu, mechanikov, rodiny a všetkých, ktorí akoukoľvek formou pomáhali. Tešíme sa na Rally Dakar 2024,“ povedal Ján Miloň, šéf slovensko-českého Jantar Teamu.

Jantar Team

Možno by sa zdalo, že pre Jantar Team tohtoročná sezóna ziskom majstrovského titulu v Baja Poland končí, to však vôbec nie je pravda. Už počas posledného septembrového víkendu sa po polročnej prestávke postaví Kryštof Zpěvák na štart mikulášskej rally v Slušoviciach a zároveň si Jaro Dubóczi prevezme ocenenie za majstrovský titul v slovenskom kopcovom šampionáte.

Jantar Team

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri