Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Janko Daniš s Ferrari Challenge Europe na Hockenheim

Wednesday, 07. 09. 2016 - 10:59, Public relations   

Janko Daniš s Ferrari Challenge Europe na Hockenheim

Seriál značkových vozidiel Ferrari Challenge Europe 2016 pokračuje už nadchádzajúci víkend dvojicou pretekov v nemeckom Hockenheime. Slovensko na týchto pretekoch bude opäť reprezentovať ako jediný slovenský jazdec Janko Daniš.

V rámci tohtoročného seriálu Ján Daniš absolvoval preteky v Monze, Mugelle, ale aj na okruhu Le Mans, pričom vynechal novinku tohtoročného seriálu, preteky v Soči.

img-20160425-wa0003-1.jpg

V rámci piateho tohtoročného podujatia seriálu Ferrari Challenge Europe, ktoré sa bude konať už nadchádzajúci víkend na okruhu Hockenheimring odjazdia jazdci dvojicu pretekov spomínanej série. Samotný okruh, ktorého dĺžka je 4574 metrov a obsahuje celkovo 17 zákrut, sa nachádza v blízkosti miest Hockenheim a Baden-Württemberg. Jankovi Danišovi pritom po piatich pretekoch patrí celkové šieste miesto absolútneho poradia v rámci triedy Trofeo Pirelli AM.

Tibor Szabosi;img_8882.jpg

„Na tomto okruhu som už štartoval a vtedy mi viac menej sedel. Uvidíme aké to bude teraz. Jazdí sa dlhý okruh a na ňom som už tiež raz štartoval, teraz to však bude po veľmi dlhom čase. Navyše som vo Ferrari dosť dlho nesedel, teda ak nepočítam niekoľko kôl v rámci Veľkej Ceny Slovenska na Slovakia Ringu. Tu som však kvôli technickej poruche musel zamieriť do boxov skôr ako som sa za volantom stačil spotiť. Takže to akoby nebolo," povedal Janko Daniš pred odletom do Nemecka.

img-20160425-wa0004-2.jpg

img-20160425-wa0000-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri