Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ján Daniš sa predstaví na Mugello Circuit

Friday, 29. 04. 2016 - 11:31, Public relations   

Ján Daniš sa predstaví na Mugello Circuit

Počas nadchádzajúceho víkendu odštartuje tohtoročné druhé kolo seriálu Ferrari Challenge Europe.

 

img-20160425-wa0003.jpg

Práve na toto kolo sa určite teší nielen množstvo súťažiacich, ale aj fanúšikov seriálu Ferrari Challenge Europe. Víkendové preteky sa budú konať na, pre Ferrari domácom okruhu - Mugello Circuit na ktorom bude štartovať jediný slovenský zástupca tohto špičkového seriálu, Slovák Ján Daniš.

img-20160425-wa0004.jpg


„Musím povedať, že sa naozaj na víkendové preteky teším. Všetky sú totiž niečím zaujímavé, tie v Mugelle majú predsa len trochu inú iskru. Okruh je totiž majetkom Ferrari a tak sa tu nielen ja, ale aj moji kolegovia jazdiaci na Ferrari cítime ako doma. K dobrej nálade azda prispieva aj nádherná príroda talianskeho Toskánska, ktorú má rád asi každý. Práve tu v Mugelle som si po už spomínanej pauze, opäť na jeseň minulého roku, vyskúšal návrat na pretekárske trate. Verím, že sa mi bude dariť lepšie ako na prvých pretekoch. Aktuálne mi patrí piate miesto priebežného poradia a ak sa bude dať, chcel by som svoje umiestnenie vylepšiť,"
vysvetlil pred pretekmi Ján Daniš.

img-20160425-wa0005.jpg


Okruh Mugello sa rozprestiera v talianskom Toskánsku, pričom jeho dĺžka je päťtisícdvestoštyridsaťpäť metrov. Pri zdolávaní okruhu musia jazdci zdolať pätnásť zákrut, ale aj dve viac ako tisíc metrové rovinky. Na tribúny v okolí pretekárskej trate sa zmestí až päťdesiattisíc divákov. Okruh okrem pretekov automobilov, či motocyklov slúži aj ako testovací okruh pre Formulu 1.
Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri