Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ivan Mutňanský: Novú sezónu otvoríme už na Dobšinskej zime

Wednesday, 03. 02. 2016 - 20:31, Public relations   

Ivan Mutňanský: Novú sezónu otvoríme už na Dobšinskej zime

Tradičným zimným podujatím, ktoré obľubuje mnoho jazdcov i fanúšikov motoršportu, je Dobšinská zima. Rýchlostné skúšky na snehu i ľade každoročne preveria zručnosti súťažných posádok a ich pripravenosť do sezóny. Na 14. ročníku tejto súťaže odštartuje aj dvojica KM Racing Slovakia, Ivan Mutňanský a Róbert Baran. A aké sú ich ciele? Vyštartovať do sezóny tým správnym tempom.

dsc-8077.jpg

V minulom roku sa na tratiach slovenskej i českej rally predstavil nový súťažný tím KM Racing Slovakia. Počas celého ročníka 2015 absolvovali jeho posádky až 14 rôznych súťaží v troch krajinách a dosiahli skvelé výsledky. Už najbližšiu sobotu, 6.februára, sa na trate rýchlostných skúšok vydá aj hlavný manažér tímu KM Racing, Ivan Mutňanský so svojím spolujazdcom Róbertom Baranom. Posádka sa rozhodla odštartovať na súťaži, ktorá každoročne otvára novú sezónu i sezónu seriálu Minirally Cup, pod názvom Dobšinská zima. Obľúbené preteky sa vďaka rozmanitosti rýchlostných skúšok tešia každý rok veľkej účasti svojich súťažiacich a inak tomu nebude ani tentoraz. Veď mená ako Drotár, Béreš, Kukučka Majerčák či Rosina už samotné hovoria o veľkej prestíži. „Dobšinská zima je veľmi uznávaná súťaž, a preto si ju v tomto roku nechceme nechať ujsť. Nemáme žiadne špeciálne ciele, chceli by sme sa len čo najlepšie naštartovať sezónu a zabaviť sa na skvelej súťažnej trati“, prezradil Ivan Mutňanský, ktorý sa predstaví na Mitsubishi Lancer Evo IX v najobsadenejšej triede A4 nad dva litre.

dsc-8075-1.jpg

Organizátori z Autoklubu EHC Dobšinský kopec majú s organizáciou motoršportových podujatí veľké skúsenosti, veď organizujú aj Majstrovstvá Európy v Pretekoch do vrchu. Na príprave súťažných tratí si aj v tomto roku dajú určite záležať. Čo však nevedia ovplyvniť, to je počasie, ktoré pripravuje počas každého ročného obdobia nové prekvapenia. Už v sobotu uvidíme či aktuálna snehová pokrývka vydrží alebo sa súťaž uskutoční už len na vode a ľade.

 zt

dsc-8078.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri