Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Innovia pred veľkým finále ešte silnejšia

Saturday, 07. 09. 2013 - 00:50, Martin Trenkler   

Innovia pred veľkým finále ešte silnejšia

Súťažná posádka Ján Kundlák - Marcel Hranka má pred sebou absolútny vrchol sezóny. Posledné kolo Slovenského Rally Pohára, ktoré pozostáva z dvoch samostatne hodnotených dní v rámci 39. Rally Košice, dáva do hry 60 bodov a posádka Innovia Racing tímu je v hre ako o titul v triede P2, tak aj v celkovom poradí SRP.

Tibor Szabosi;co8c2585-9.jpg

Hoci v Lubeníku skončila Honda Civic VTi v priekope a tím z Rovinky pri Bratislave nezískal ani bod, vzhľadom na škrtanie dvoch najhorších výsledkov v konečnom hodnotení to nemusí znamenať až takú veľkú stratu. V okolí Košíc sa tak rozhodne priamo na trati. V rámci triedy P2 je medzi prvými troma posádkami len 5-bodový rozdiel, a tak je cieľ pred Košicami jasný: „Samozrejme, chceme si dobre zajazdiť a podať kvalitný výkon. Výsledok sa potom dostaví. Z Popradu a Lubeníku sme doniesli nulu, obe súťaže sa nám tak škrtnú. V Košiciach musíme dôjsť do cieľa, to je prvý cieľ. Poučili sme sa na Gemeri a rozpis budeme robiť ešte pozornejšie, ako doteraz. Sústredíme sa na náš predsezónny cieľ: ísť zodpovedne a rýchlo."

Tibor Szabosi;gh7p8156-1.jpg

Honda Civic VTi je na poslednú súťaž sezóny pripravená, posádka Kundlák-Hranka takisto. Pod hlavičku Innovia Racing navyše pribudla posádka Urbančík-Sobota na Renaulte Clio 2,0, ktorý patrí do triedy P3 Slovenského Rally Pohára.

Fanúšikov celý tím Innovia Racing pozýva na 39. Rally Košice, kde sa odohrá napínavý súboj o Slovenský Rally Pohár. Na posádky čaká 5 rýchlostných skúšok s dĺžkou 59 kilometrov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri