Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Informácia pre jazdcov (ale aj divákov) Dobšinského kopca 2017

Sunday, 23. 07. 2017 - 10:42, Public relations   

Informácia pre jazdcov (ale aj divákov) Dobšinského kopca 2017

Už o necelú polhodinku odštartuje prvá súťažná jazda Dobšinského kopca 2017. Organizátor pripravil pre jazdcov Vykonávacie nariadenia č. 2, ktoré hovoria o možnosti zmeny času štartu druhej súťažnej jazdy.

 

Tibor Szabosi;c30i1386-8.jpg

Túto správu by mali vziať do úvahy nielen jazdci, ale aj diváci Dobšinského kopca 2017. Hovorí totiž o možnosti posunu času štartu druhej „ostrej", čiže súťažnej jazdy. Tá podľa časového harmonogramu má odštartovať o 12:30 hodine, niektorí z popredných jazdcov však v priebehu soboty predniesli riaditeľstvu podujatia požiadavku, či by druhá súťažná jazda nemohla odštartovať o pol hodiny skôr. Riaditeľstvo podujatia, po dohode s Radou športových komisárov schválilo, že ak nepríde k nejakým nepredvídaným udalostiam, štart druhej súťažnej jazdy bude už o 12:00 hodine.

Veríme, že počasie, ale aj podmienky na trati túto zmenu povolia a všetci súťažiaci, ale aj diváci na Dobšinskom kopci 2017 zažijú krásny deň, plný nádherných športových výkonov.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2017 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri