Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Indoor Kart Cup v Kart One Arene

Thursday, 09. 02. 2012 - 12:18, Daniel Mandzi   

Indoor Kart Cup v Kart One Arene

Už nadchádzajúcu sobotu (11.02.2012) o 19.30 sa v novej motokárovej hale KART  ONE ARENA  www.kartarena.sk v Bratislave na Kopčianskej ulici uskutoční ďalšie kolo vytrvalostných motokárových pretekov zaradených do seriálu Indoor Kart Cup.

kart-7.jpg

Na štart dvojhodinových pretekov sa rovnako ako v minulosti postaví pätnásť trojčlenných tímov. Proti sebe nastúpia aj v tomto prípade známe tváre slovenského motoristického športu ako Štefan Rosina, Zdenko Mikuláško, Miroslav Horňák, Andrej Studenič, Matej Homola, Peter Žaček, Tomáš Liedl, Marcel Liedl, Erich Achs, Marián Matúš a veľa ďalších.

kart-9.jpg

Pozvanie prijal aj  známy slovenský moderátor slovenského rádia a veľký nadšenec motoristického športu Alexander Štefuca a komentátor F1 Ján Žgravčák.

kart-6.jpg

Samozrejme ani v tomto prípade nebude na pretekoch chýbať televízny štáb, ktorý spracováva nielen spravodajstvo, ale aj ucelené televízne relácie z pretekov.

kart-8.jpg

kart-10.jpg

kart-1.jpg

kart-3.jpg

kart-4.jpg

kart-5.jpg

kart-2.jpg

spolocna-fotka.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri