Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally Team zakončil sezónu s dvomi pódiami

Monday, 05. 12. 2016 - 19:09, Public relations   

IMAXX-ADV Rally Team zakončil sezónu s dvomi pódiami

V polovičke novembra sa na Slovakia ringu konalo podujatie Keskomobil Auto show, ktoré končí motoristickú sezónu na Slovensku. Náš tím na tejto akcii pochopiteľne nemohol chýbať, aby si po nej ešte odskočil na tradičný „šprint" do českej metropole.

Tibor Szabosi;c30i0786.jpg

V nepríjemných podmienkach, ktoré na Slovakia ringu panovali vďaka nehostinnému počasiu sa na okruhu zišla celá plejáda jazdcov z rôznych motoristických disciplín zo Slovenska i zo zahraničia. Naša posádka v osvedčených farbách získala v súčte časov troch rýchlostných skúšok pekné 14. miesto v absolútnom poradí a vynikajúce 1. miesto v triede 3. Jazdec Peter Gavlák hodnotí: „Takéto voľné podujatie je zamerané predovšetkým na poďakovanie všetkým zainteresovaným ľuďom v našom tíme, ale hlavne partnerom a rodinám. Tento rok bolo počasie neúprosné. Napriek tomu sme odviedli výbornú robotu a dúfam, že sme potešili všetkých uzimených fanúšikov a partnerov tímu."

Tibor Szabosi;c30i1261-2.jpg

Príjemná bodka za sezónou na Slovensku nás posunula k poslednému štartu v tomto roku k našim západným susedom. Už 22. ročník TipCars Pražský Rallysprint privítal v hlavnom meste opäť početné zastúpenie rely tímov a posádok. Na tomto prestížnom podujatí štartoval náš jazdec Peter Gavlák pravidelne už v minulosti a vždy sa do Prahy veľmi teší. „Pražské podujatie patrí medzi moje obľúbené. Je tu vždy vynikajúca atmosféra, veľa fanúšikov a mesto má vždy svoje čaro. Stretne sa tu vždy vynikajúca konkurencie a aj napriek tomu, že je to voľné podujatie, nedarujeme si na trati nič, tak ako je to vždy keď si nasadíme prilby a dotiahneme pásy," usmieva sa žilinský rodák a pokračuje: „Víkend vyšiel úplne excelentne! Počasie bolo na toto ročné obdobie priam ukážkové a prilákalo veľký počet fanúšikov. Auto z dielne Karla Trojana bolo pripravené výborne a aj napriek tomu, že sme na trati RS mali vždy problém s hustotou súťažných vozidiel, jazdilo sa nám s Emilom výborne." Výsledkom snaženia našej posádky na vozidle z dielne KORNO MOTOSPORT bolo pekné 3. miesto v skupine N, ktoré zároveň dalo záverečnú bodku za celou sezónou IMAXX_ADV RALLY SPORT tímu.

Tibor Szabosi;c30i1125-2.jpg

„Sezóna síce nevyšla podľa predstáv, ktoré sme si na začiatku roka naplánovali, no každopádne nás neodradila od úmyslu v tomto športe pokračovať a už teraz začíname tvoriť kostru nadchádzajúceho ročníka. Na záver sezóny chcem poďakovať posádke za zodpovedný prístup a výkon na jednotlivých podujatiach a našim reklamným partnerom za spoluprácu. Fanúšikom rely želám veľa zdravia a príjemné ukončenie roka," dodal na záver manager tímu.

Tibor Szabosi;c30i9624-2.jpg

IMAXX-ADV Rally Sport

Tibor Szabosi;lr8a0842.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri