Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX - ADV Rally team z pod Tatier na Moravu

Thursday, 14. 06. 2018 - 06:23, Public relations   

IMAXX - ADV Rally team z pod Tatier na Moravu

Nastávajúci víkend sa presúva slovenský rally majstrák medzi vinice v krásnom prostredí mesta Hustopeče. 14. ročník Agrotec Petronas rally Hustopeče privíta kvalitnú česko-slovenskú jazdeckú obec. Nadupaná štartová listina dáva tušiť pekné súboje a nádhernú súťaž pre všetkých fanúšikov. Naša posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček je v dejisku už od stredy, kde absolvovala krátky test s vozidlom Škoda Fábia R5. Následne sa vo štvrtok vydajú písať tie správne noty nastávajúcej súťaže, aby mohli v piatok odštartovať v tom najlepšom tempe.

Tibor Szabosi;asf-3534.jpg

Poprad pre náš tím nedopadol najlepšie. Naša „Fabka" sa rozhodla nepokračovať v súťaži a posádka musela odstaviť vozidlo na prejazde pred 5 RS a odstúpiť zo súťaže. Žiaľ tentokrát príroda bola proti. Je však pred nami nový víkend. Pre M-SR dve bodovacie súťaže a my pevne veríme, že naša posádka bude hladná po dobrom výsledku a podarí sa im medzi vinicami pozbierať čo najviac bodov.

Tibor Szabosi;c50q4670asf-1.jpg

Peter Gavlák: „ veľmi sa teším na súťaž. Minulý rok sa nám ešte v triede 3 celkom darilo, keď si odmyslím kontakt zo stromom a následnú stratu" usmieva sa Peter a dodáva: „je to ťažká súťaž, kde sa musí posádka zodpovedne pripraviť, mať dobrý rozpis a správne tempo. V Poprade si s nami počasie zahralo dosť drzú hru, keď nám dokonca vyradilo s prevádzky aj R5-ťku, tak dúfam , že smolu sme si vyčerpali a na Morave sa bude dariť. Stále sa s autom učím, ale keď nájdem tú správnu synergiu, tak mi to veľmi chutí a je to zážitok!"

Tibor Szabosi;c50q5800-1.jpg

Súťaž bude náročná pre všetky posádky. Cieľ súťaže bude v sobotu okolo 15tej hodiny na námestí v meste Hustopeče. Predpokladáme množstvo fanúšikov a týmto ich pozývame nakuknúť aj do servisného zázemia tímu, kde si nájdu aj podpis karty nášho tímu.

30741133-10213659010903363-4351043711866503168-n.jpg

IMAXX - ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri