Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team vybojoval cenné prvé body

Monday, 03. 04. 2017 - 19:58, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team vybojoval cenné prvé body

V krásnom prostredí Rožňavy si naša posádka počas L Racing 10.Rally Rožňava vybojovala prvé body do šampionátu v triede 3. Posádka Peter Gavlák a Emil Horniaček vyštartovala úspešne od prvej rýchlostnej skúšky, keď sa vyhla všetkým nástrahám mestského okruhu. Posádky štartujúce pred našou dvojicou mali problém zo znečistenou traťou a naša posádka miernu výhodu dostatočne využila a zapísala si 6-ty najrýchlejší čas. Podstatné sa malo diať však na rýchlostných skúškach v sobotu. Štartové pole vyrazilo ráno do prvých troch skúškach za priaznivého počasia, kde nebola žiadna dilema čo obuť na vozidlá. Náš jazdec mal v tom úplne jasno a po dobrom spánku vyrazil do súboja predovšetkým vo svojej triede. Hneď v úvode odpadol prvý súper J. Semerád pre poruchu auta.

Tibor Szabosi;c30i0148-jpga.jpg

Naša posádka svojimi časmi v RS okupovala top desiatku. V triede sme si vypracovali slušný náskok pred absolvovaním jediného servisu a zvyšných štyroch za sebou nasledujúcich rýchlostných skúšok.

Tibor Szabosi;c30i0086-jpga.jpg

Peter Gavlák: „ po prvých troch sobotných skúškach som bol nadmieru spokojný. Išlo sa nám výborne od prvého kilometra. Auto bolo vynikajúco pripravené, nemusel som nič v hlave riešiť, tak ako minulý rok. Jednoducho všetko zapadalo do vývoja súťaže hneď od rána. Dostali sme sa do dobrého rytmu a trať nebola až taká nepriaznivá pre produkčné autá, ako sa mi zdalo počas obhliadky trate. Dalo sa ísť rýchlo a pritom nezabúdať aj na fanúšikov širšími prejazdami" usmieva sa Peter a dodáva „ samozrejme na R5-ťky sa nechytáme. Myslím, že sme išli podľa papierových predpokladov a zaradili sme sa za vozidlá R5 a WRC".

Tibor Szabosi;c30i2721-5.jpg

V nasledujúcich štyroch skúškach si naša posádka s prehľadom kontrolovala odstup a pozíciu ktorú udržala zdarne až do cieľa. Prvé miesto v triede je výborný vstupom do sezóny.

Martin Paľov;ik8a7917.jpg

Emil Horniaček: „ súťaž bola pripravená čo sa týka skladbou trate celkom dobre, až na trochu nešťastné riešenie slávnostného štartu a prejazdu na štart mestského okruhu. Taktiež sme mali trochu problém doraziť v našom čase do časovej kontroly na štart prvej sobotnej skúšky. Divácka kulisa bola výborná, snažili sme sa podať dobrý výkon a potešiť fanúšikov. Myslím, že Peter si to v posledných skúškach pri dostatočnom náskoku aj patrične užíval a potešil divákov peknými prejazdami".

Tibor Szabosi;c30i2944-1.jpg

Poďakovanie za prípravu vozidla patrí tímu KORNO Motorsport, ktorý odviedol svedomitú prácu počas zimnej prestávky a vozidlo bolo vynikajúco pripravené na súťaž.

Tibor Szabosi;c30i2147-5.jpg

Samozrejme veľká vďaka patrí aj našim partnerom tímu s ktorými sa tešíme na nadchádzajúcu súťaž v Prešove.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team 

Fotogaléria z podujatia



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri