Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team, storočnica a R5-ťka!

Monday, 02. 04. 2018 - 16:56, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team, storočnica a R5-ťka!

Prestávka po poslednej automobilovej súťaži v rámci M-SR ubehla neuveriteľne rýchlo a je pred nami nový ročník. Ešte v marci doznievala úspešná sezóna 2017 IMAXX-ADV Rally team-u prevzatím ocenia úspešného športovca Žiliny, kde si prevzal cenu náš jazdec Peter Gavlák.

 

V tom čase sa už ale črtala nová sezóna a doťahovali sa rokovania našich reklamných partnerov a nájomcov techniky. Definitívne rozhodnutia dospeli do záveru a my môžeme konštatovať, že IMAXX-ADV Rally team sa tento rok predstaví s technikou R5 z dielne MM Rally teamu. Tak ako ostáva nemenný dizajn našich bojových farieb prenesených na novú techniku Škody Fábie R5, tak ostáva aj posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček. Tu by sme sa trochu zastavili nad malou kuriozitou, ktorá nás bude sprevádzať celý súťažný rok. Naša posádka bude mať v spoločnom súčte tento rok 100 rokov! Pevne veríme, že napriek tomuto krásnemu číslu budú vedieť potrápiť v tejto sezóne aj mladšie ročníky!

r5-predok.jpg

Peter Gavlák: „ nie každému jazdcovi sa plnia sny. Mňa to postretlo možno neskôr, dá sa povedať, že skoro na sklonku mojej jazdeckej kariéry. Nie, zatiaľ sa samozrejme nechystám zavesiť pretekársku kombinézu na klinec, ale som realista a aj napriek nášmu vzoru a legende v podobe Igora Drotára, treba postupne očakávať koniec súťažnej kariéry", dodáva s úsmevom Peter. „ Som nesmierne vďačný celému tímu na čele s majiteľom, bez ktorého by som neštartoval už dávno, že my splnil môj sen! Hovorí sa že „ na dobré sa čaká" a ja som si počkal. S veľkou pokorou sa teším do novej techniky. Je to pre mňa nová výzva a nesmierna motivácia. Nemám zatiaľ žiadnu predstavu čo môžem od R5 očakávať, ale budem od prvého kilometru pracovať na tom, aby som vedel čo najskôr využiť potenciál R5 a potrápiť súperov v triede, ktorý už majú niečo v R5-ťkách odjazdené".

r5-bok.jpg

Emil Horniaček: „ Po skončení sezóny 2017 sme sa s celým teamom zhodli, že je čas na zmenu a po dlhých rokoch sa nám s Peťom konečne splní sen znovu si zajazdiť v plnohodnotnom súťažnom aute. Nič proti Mitsubishi, ale každý z nás túži po niečom lepšom, ak nie dostupne najlepšom. A tak nám konečne bude v aute „búchať, rachotiť a hlavne to bude brzdiť!". To je pre posádku to pravé orechové. Čo povedať viac. Peťovi sa splní sen o veľkom aute a pevne verím, že aj mne. S novou technikou ma možno už prestanú mátať aj moje obľúbené „Tatry", kde by som rád aspoň raz absolútne vyhral. Každopádne si budem musieť na to zrejme o rok počkať, ale šanca s fabkou už bude omnoho reálnejšia. S Peťom sme to spolu dotiahli na storočnicu, takže nejakých pár x-rôčkov nás už nemôže rozhádzať. Stačí, keď nás naši fanúšikovia budú chcieť stále vidieť a my ich budeme vedieť stále pobaviť. A ako Peťo spomínal, je to vďaka celému teamu a hlavne nášmu skvelému manažérovi!"

r5-zadok.jpg

Prvé informácie o našom tíme a predstava o novej súťažnej sezóne je na svete. Vďaka podpore reklamných partnerov tímu nám nič nebráni začať slovenskú sezónu 13. apríla v Prešove. Náš tím bude na mieste pripravený potešiť všetkých fanúšikov rally. Tešíme sa na Vás a Vašu podporu.

IMAXX-ADV Rally team

banner-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri