Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team - smer Morava!

Tuesday, 13. 06. 2017 - 15:39, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team - smer Morava!

Už nasledujúci víkend 16.6. - 17.6. 2017 sa naša posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček predstaví na XIII. Agrtec Petronas Syntium Rally, ktorá sa bude konať v malebnej vinárskej oblasti. Centrom súťaže sú Hustopeče, odkiaľ v piatok večer o 19:00 hod. z Dukelského námestia vyštartuje prvá posádka.

Tibor Szabosi;c30i8046-4.jpg

Prvá etapa bude končiť neskoro v noci. Súťažné posádky čaká prvá 65 kilometrová porcia ostrých kilometrov, ktorej druhá polovica sa pôjde po tme. Druhý deň posádky vyštartujú o 9:30 hod. a čaká ich 85 km rýchlostných skúšok. Určite dominantná rýchlostná skúška bude RS 9 a 12, ktorá má dĺžku 22,50 km.

Martin Paľov;ik8a4227.jpg

Peter Gavlák: „ na Moravu sa veľmi teším. Na tejto súťaži som štartoval iba raz v roku 2008 ešte s Milošom Hůlkom. Mali sme vtedy poruchu auta hneď v druhej skúške a išli sme potom na ďalší deň superrally. Napriek tomu charakter rýchlostných skúšok sa mi tam páčil. Technické, úzke rýchlostné skúšky mám rád. V závere súťaže sme spravili aj pár dobrých časov, keď som si pozrel históriu súťaže. Teším sa aj na známe tváre z ktorými som sa stretával počas súťaží v MČR v rokoch 2006 až 2009, keď som absolvoval množstvo pretekov u našich susedov. Súperi budú mať trochu navrch, vzhľadom k tomu, že poznatky k trati máme deväť rokov staré," usmieva sa Peter a dodáva: „ ale je to pekná výzva a chceme nadviazať na dobrú výkonnosť aj na tejto súťaži a dúfam, že všetkým fanúšikom ponúkneme oku lahodiace prejazdy."

Tibor Szabosi;asf-7413.jpg

Emil Horniaček dodáva: „ čaká nás charakterovo iná súťaž ako jazdíme u nás, na ktorú sa tak isto ako Peter teším. Bude podstatné pripraviť výborne rozpis a sústrediť sa na súťaž, ako vždy od prvého meraného kilometra. V našom majstráku bodujeme každý súťažný deň zvlášť, takže je podstatné zajazdiť v piatok aj v sobotu dobré umiestnenie v M-SR a odviezť z Moravy čo najviac bodov".

Tibor Szabosi;c30i0462-4.jpg

Čaká nás poriadne náročný víkend, ktorý bude končiť na cieľovej rampe v sobotu popoludní okolo 16:30 hod.. Radi privítame podporu fanúšikov aj v servisnej zóne, kde budeme mať nachystané aj propagačné karty nášho tímu. Príďte nás povzbudiť.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri