Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team sa začal lúčiť zo sezónou!

Wednesday, 15. 11. 2017 - 19:02, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team sa začal lúčiť zo sezónou!

Uplynulí víkend sa v Orechovej Potôni na jedinom slovenskom okruhu stretla početná motoristická rodina. Počas konania KESKOMOBIL AUTO SHOU sa spoločne s ostatnými súťažiacimi ukázala aj naša posádka Peter Gavlák a Emil Horniaček. Prvé z našich dvoch plánovaných voľných podujatí začalo už v piatok voľným programom. Sedieť v súťažnom vozidle využilo pár ľudí a Peter im predviedol na krátkom úseku svoje umenie a popri tom si spravil krátky test pred sobotnými meranými úsekmi. Samozrejme v sobotu sa ide hlavne pre fanúšikov, ale každý „správny jazdec" chce mať aj čo najlepší čas. Naša posádka zajazdila presne tak, ako sa na majstrovskú posádku v tomto roku patrí a svoju triedu vyhrala. Výborný nápad posledný prejazd nemerať sa ujal s pochopením u všetkých zainteresovaným. Na posledných prejazdoch sa bolo teda na čo pozerať.

Tibor Szabosi;c30i0276-7.jpg

Peter Gavlák: „ Musím pochváliť usporiadateľov, že prišli s inováciami a malo to hlavu a pätu, ako sa hovorí! Všetci pochopili že celý víkend patrí hlavne oslave motoršportu, a to bolo hlavné. Trať bola tento rok naozaj prehľadná a dobre navrhnutá. Dokonca aj počasie bolo príjemné jesenné, takže úplná spokojnosť z mojej strany".

Tibor Szabosi;c30i4405-7.jpg

Emil Horniaček: „ Naozaj príjemná atmosféra panovala počas celého podujatia. Myslím, že každý si prišiel na svoje. Je to výborné podujatie na záver sezóny. Mohlo by mať nasledovníkov. U susedov v Čechách ich majú viac. Možno niekde v strede SR by sa isto ešte nejaké uživilo".

Tibor Szabosi;asf-7187-2.jpg

Po rekapitulácií výsledkov môžeme skonštatovať, že náš tím sa na podujatí umiestnil, tak ako na konci sezóny 2017! 1. miesto v triede a 7. miesto v absolútnom poradí. Krásna bodka za sezónou na Slovensku.

Tibor Szabosi;c30i1754-11.jpg

Náš tím sa pravidelne zúčastňuje ukončenia sezóny v ČR. Tento rok sa teda opäť predstavíme všetkým fanúšikom na XXIII. TipCars Pražský Rallysprint v dňoch 24.11 - 25. 11. 2017.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri