Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV rally team sa predstaví v ďalšej súťaži M-SR.

Wednesday, 12. 07. 2017 - 18:48, Public relations   

IMAXX-ADV rally team sa predstaví v ďalšej súťaži M-SR.

Nastávajúci víkend 14. - 15. 7. ožije okolie Lubeníka motoristickým športom. Náš tím sa opäť vyberie za ďalšou porciou bodov. Peter Gavlák s Emilom Horniačekom držia sľubnú bilanciu v triede 3, keď z piatich štartov brali 3x prvé miesto, 1x druhé a tretie. Pevne veríme, že druhá polovica súťaží bude v rovnakom tempe a pozbierajú čo najviac bodov do konečného hodnotenia M-SR.

Tibor Szabosi;c30i0461-5.jpg

„Čaká nás ešte poriadna porcia kilometrov a do konca sezóny je ešte ďaleko" konštatuje Peter a dodáva: „ teším sa do Lubeníka, aj keď sme tu minulí rok neštartovali. Rýchlostné skúšky budú zaujímavé. Auto som trochu v Hustupečiach obúchal, tak mal tím KORNO Motorsport viac práce ako obyčajne, ale určite si dali záležať a deviatka bude vo výbornej kondícií, tak ako vždy! Predpokladám, že si počas víkendu prídu na svoje aj fanúšikovia".

Martin Paľov;ik8a4587-2.jpg

Súťaž odštartuje v sobotu ráno o 8:00. Posádky čaká 90 súťažných kilometrov tvorených z troch rýchlostných skúšok, ktoré sa budú opakovať tri krát (RS 1,4,7: Hlinka 8,8 km , RS 2,5,8: Rákoš 4,51 km, RS 3,6,9: Chválová 16,69 km).

Tibor Szabosi;c30i8773-4.jpg

Cieľ súťaže je naplánovaný na 17:15 hod. pred Bowlingom Jahoda. Všetkým fanúšikom želáme príjemné zážitky a nezabudnite sa zastaviť pri našom tíme v servisnom parkovisku, kde si môžete vyzdvihnúť podpisové karty našej posádky.

Martin Paľov;ik8a4227.jpg

IMAXX-ADV rally team

banner-1500px.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri