Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team pred novou sezónou

Tuesday, 28. 03. 2017 - 20:30, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team pred novou sezónou

Nastávajúci víkend sa začne nová súťažná sezóna MSR v rally prvou súťažou v Rožňave. Automobilové preteky v Rožňave sa vracajú do tohoto krásneho prostredia po niekoľkých rokoch. V krátkej samostatnej histórií pretekov v Rožňave zaznamenal jazdec nášho tímu Peter Gavlák dve víťazstvá v abs. hodnotení v rokoch 2005 (Mitsubishi EO VII) a 2006 (EVO IX).

Tibor Szabosi;gh7p8834-3.jpg

„Podľa štatistík tejto súťaže som zistil, že tu mám najviac štartov spolu s J. Bérešom sen. Štartovali sme obaja na každom ročníku čo je zaujímavé a pri príležitosti jubilejného 10. ročníka by sme mali dostať výročnú cenu", usmieva sa Peter a pokračuje „ čo ma teší ešte viac je, že tu mám dve víťazstvá a teda zatiaľ vediem štatistiku víťazov. Zrejme ju tento víkend nezlepším, vzhľadom k tomu, že momentálne nemáme vozidlo, čo by malo na absolútnu výhru, ale určite sa teším aj na tento ročník. Rýchlostné skúšky sú tu vždy pekné, technické a fanúšikovia tu vedia spraviť vynikajúcu atmosféru na ktorú sa vždy teším".

Martin Paľov;ik8a7206-1.jpg

Náš tím sa predstaví opäť v tých istých farbách a s rovnakou značkou vozidla Mitsubishi EVO XI ako po uplynulé roky. V nezmenenej zostave vo vozidle bude Petra Gavláka navigovať Emil Horniaček. Po minuloročnej nie úplne vydarenej anabáze s vozidlom sme sa dohodli na spolupráci opäť s osvedčeným tímom KORNO Motorsport pod vedením skúseného Karla Trojana.

Tibor Szabosi;c30i2798-1.jpg

Konkurencia presedlala do najnovších R5-tiek čo náš tím zaväzuje zaujímať sa predovšetkým o dianie v našej triede 3, kde by sme radi odjazdili čo najlepší výsledok.

Tibor Szabosi;c30i3397.jpg

Sezóna je pred dverami a tak sa spoločne tešíme na prvý štart a pevne dúfame, že naše štartovné číslo 14 poteší svojimi prejazdami nejedného fanúšika.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri