Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX - ADV Rally team opäť po roku v Poprade

Thursday, 24. 05. 2018 - 06:08, Public relations   

IMAXX - ADV Rally team opäť po roku v Poprade

Druhá súťaž tohto ročníka privedie posádky a fanúšikov pod najvyššie slovenské končiare. Náš tím nebude na 45. ročníku Rallye Tatry chýbať s osvedčenou posádkou Peter Gavlák - Emil Horniaček. V domácom prostredí spolujazdca bude naša posádka po celkom úspešnom prvom štarte v Prešove opäť „krotiť" Škodu Fábia R5 v triede 2.
Štvrtok v predpoludňajších hodinách prebehne test vozidla a po obede sa pustia do obhliadky trate. V piatok pred slávnostným štartom Vás bude čakať naša posádka na autogramiáde.

Tibor Szabosi;c30i5385asf.jpg

Peter Gavlák: „ čas rýchlo ubehol a máme tu ďalšiu súťaž v Poprade. Od prvého kilometra sa teším novému vozidlu a hlavne prestupu do triedy 2 s R5-ťkou! V Prešove sa mi nechcelo ani vystúpiť a odovzdať auto do servisu a odísť domov, taký som bol očarený z fungovania auta. Vozidlo má skutočne veľký potenciál, ktorý sa potrebujem naučiť využiť a postupne sa posúvať do „vážnejších akcií". Pristupujem k tomu s rešpektom a verím, že ďalšie ostré kilometre padnú na úrodnú pôdu. Musíme byť trpezlivý a určite príde časom aj adekvátny výsledok. Každopádne sa budeme opäť snažiť ísť čo najlepšie ako budeme s pribúdajúcim počtom kilometrov vedieť ".

Tibor Szabosi;c30i4218asf.jpg

V minulom roku sa naša posádka umiestnila s produkčným vozidlom hneď za všetkými R5ťkami a jedným WRC-čkom na 9.mieste a vyhrala triedu 3. Počas víkendu pod Tatrami sa bude snažiť získavať čo najviac nových skúseností v R5-ťke a skúsiť sa držať čo najbližšie ku konkurencii v triede.

Martin Paľov;ik8a2349-edit.jpg

Emil Horniaček: „ ako každý, už x-tý krát sa teším na domácu súťaž. Tento rok ideme s novou technikou, ktorá má výborný potenciál. Samozrejme počet odjazdených kilometrov je zatiaľ žalostne malý, ale v aute zažívame výbornú pohodu a eufóriu. Ideme si to opäť užiť a na domácej pôde to bude chutiť o to výraznejšie!"

Tibor Szabosi;c30i6163asf.jpg

Súťaž začne v piatok slávnostným štartom a následne večer divácky atraktívnym okruhom večer o 21:30 hod., kde sa budeme tešiť na výbornú dúfame, že domácu podporu nášho spolujazdca a celého tímu. V sobotu čakajú posádky tradičné rýchlostné skúšky s cieľom okolo 16-tej hodiny. Tešíme sa na všetkých fanúšikov. Kto našu posádku nestihne na autogramiáde, určite sa nezabudnite pristaviť pri našom tíme v servisnej zóne. Aj tam Vás budú Vás čakať nové podpisové karty.

30741133-10213659010903363-4351043711866503168-n.jpg

IMAXX - ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri