Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team nebude chýbať!

Thursday, 09. 11. 2017 - 19:32, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team nebude chýbať!

Cez víkend na slovenskej rozlúčke z motoristickou sezónou konanou na podujatí KESKOMOBIL Auto Show nebude chýbať ani naša majstrovská posádka Peter Gavlák s Emilom Horniačekom na stabilnom vozidle Mitsubishi EVO IX.

 

Tibor Szabosi;c30i8362-8.jpg

„Tešíme sa na ukončenie úspešnej sezóny. Podujatie prebieha v uvoľnenej atmosfére a je to také poďakovanie všetkým reklamným partnerom tímu, fanúšikom a samozrejme rodinám", hovorí manažér tímu a dodáva: „ okrem slovenského podujatia máme v pláne štartovať aj u našich susedov v Prahe, kde sa taktiež tešíme. Dúfame, že atmosféra bude výborná ako po ostatné roky."

Tibor Szabosi;c30i9830-10.jpg

V sobotu sa začína jazdiť od 9:00 hod. a predpokladaný záver podujatia bude okolo 16:00 hod. Celá súťaž je situovaná v areáli Slovakia ringu, čo poteší hlavne všetkých fanúšikov. Techniku budú mať ako na dlani a k trati pár metrov.

Tibor Szabosi;c30i9450-7.jpg

Peter Gavlák: „ Je to skvelé podujatie, kde sa môžeme stretnúť s partnermi tímu a viac sa im povenovať ako zvyčajne, keď sme v jednom kolotoči od prebratia itinerárov po cieľovú rampu počas jednotlivých súťaží. Taktiež neobídeme skalných fanúšikov či príslušníkov našich rodín. Možno by som navrhol takéto podujatie predĺžiť o jeden deň a začať už vo štvrtok."

Tibor Szabosi;c30i9454-5.jpg

Všetkých fanúšikom prajeme príjemné prežitie motoristickej soboty.

banner-1500px.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri