Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

IMAXX-ADV RALLY TEAM ma namierené do Vsetína

Thursday, 15. 10. 2015 - 12:01, Public relations   

IMAXX-ADV RALLY TEAM ma namierené do Vsetína

Počas nasledujúcehovíkendu16.- 17.10.2015 sa naša posádka predstaví na 12. ŘíhaGroup - PartrRallyVsetín 2015. Vďaka podpore reklamných partnerovnášho tímu, je to ďalší s plánovaných štartov mimo SR.

Posádka už v dobre známom zložení Peter Gavlák - Emil Horniaček odjazdí súťaž na osvedčenom Mitsubishi EVO IX z dielne Karla Trojana.

Jozef Pisch;0x8c1145.jpg

Rally v okolí Vsetína ponúka vždy výbornú skladbu rýchlostných skúšok spojenú s tradične vynikajúcou diváckou kulisou na ktorú sa teší celý tím. Naposledy tu štartoval Peter Gavláks Milošom Hůlkom v roku 2008, kedy obsadili výborné 2. miesto v abs. poradí.
Peter Gavlák: „Teším sa na Vsetínske trate. Je to síce nejaká doba čo som tu nejazdil, ale dúfam, že sa za túdobu veľa toho nezmenilo. Pri poslednom štarte sa nám tu darilo veľmi dobre. Samozrejme dnes je obsadenie štartového poľa úplne iné.

Jozef Pisch;0x8c2592.jpg

Každopádne sa rád vraciam na trate k susedom, kde som pred niekoľkými rokmi odjazdil pár sezón. Ideme si s chuti zajazdiť a dúfam, že potešíme aj oko diváka."

Jozef Pisch;0x8c1122-2.jpg

Posádku nášho tímu ako aj ostatných súťažiacich budú môcť privítať diváci na slávnostnom predstavení posádok (Autosalon ŠKODA, Vsetín) v piatok 16.10.2015 od 19:00 hod.  

Tibor Szabosi;0y2a6059.jpg

IMAXX-ADV RALLY TEAM



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri