Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team do Košíc už s titulom

Thursday, 19. 10. 2017 - 12:46, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team do Košíc už s titulom

Nastavajúci víkend sa v Košiciach predstaví aj naša majstrovská posádka v triede 3 pre tento rok, Peter Gavlák - Emil Horniaček na vozidle Mitsubishi EVO IX od KORNO Motorsport teamu.

Tibor Szabosi;c30i1491-9.jpg

Aj napriek tomu, že titul má náš tím zabezpečený v predstihu, košickú súťaž si nenecháme ujsť a prídeme potešiť fanúšikov automobilových súťaží na východ republiky.

Tibor Szabosi;c30i1147-4.jpg

Peter Gavlák: „ je to posledná dvoj - súťaž šampionátu a my sa všetci na ňu tešíme. Chceme sa podeliť spolu s našimi fanúšikmi, ale aj ostatnými o spoločnú radosť z tohto krásneho športu. Vzhľadom k tomu, že nás už výsledok až tak nebude tlačiť, bude priestor aj pre väčšiu zábavu pre fanúšikov. Ideme si to spoločne užiť a pokiaľ to bude možné, budeme sa čo najviac šmýkať bokom, lebo to majú všetci priaznivci rally najradšej. Som presvedčený, že tak ako náš tím ale aj fanúšikovia budú mať radosť z motoristického víkendu v Košiciach".

Martin Paľov;ik8a9501-edit.jpg

Vidíme sa v Košiciach a nezabudnite sa zastaviť v servisnom parkovisku, kde si môžete prísť zobrať podpisové karty nášho IMAXX-ADV Rally teamu.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri