Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár späť na Morave

Wednesday, 15. 06. 2016 - 14:46, Martin Trenkler   

Igor Drotár späť na Morave

Igor Drotár strávil mnoho rokov na českých tratiach najvyššej československej ligy súťaží rally. Po nedávnych pretekoch v Šternberku sa rodený Prešovčan vracia späť na moravskú pôdu. Druhé podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally rozkladá svoje stany v mestečku Hustopeče.

Tibor Szabosi;bf2a1128.jpg

Nabité štartové pole (až 129 posádok) so silnou medzinárodnou konkurenciou je zárukou zábavy a motiváciou pre každého skutočného pretekára. Dvojdňové Hustopeče tento víkend budú pre Igora rovnakou premiérou na miestnej pôde, ako pre väčšinu ostatných slovenských posádok. So spolujazdcom Robom Müllerom a ich Škodou Fabiou WRC ich čakajú nočné skúšky v piatok večer, doplnené o sobotňajšie náročné trate so šotolinovými úsekmi. Desať rýchlostných skúšok ponúkne vyše 150 ostrých kilometrov.

Tibor Szabosi;bf2a0530.jpg

Igor Drotár: "Hustopeče ako súťaž poznám len z počutia a videí. Trate sú odlišné od tých slovenských, no berieme to ako každú súťaž, na ktorú sa treba dobre pripraviť. Zoznamovacie jazdy tak budú pre mňa a Roba Müllera ďalšou dôležitou spoločnou skúsenosťou. Verím a dúfam, že ponúkneme pekné prejazdy a slušné časy. Kraj je to nádherný a automobilové súťaže tu majú svoju tradíciu i fanúšikovskú základňu."

Martin Trenkler/RPM

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri