Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár ovládol Ožďany

Monday, 27. 06. 2016 - 17:43, Martin Trenkler   

Igor Drotár ovládol Ožďany

Vysoké teploty a odpovedajúca záťaž na človeka i techniku nijako neohrozili automobilového pretekára Igora Drotára uplynulý víkend na kopci v Ožďanoch. Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu (MSR PAV) patrili tomuto Prešovčanovi a jeho Škode Fabia DTRi.

Rozpálený vzduch uberal na výkone preplňovaných motorov a vyšťavil aj vyše 600 koní pod kapotou kopcového špeciálu Igora Drotára. Po trápeniach, poruchách a neúspechoch predošlých podujatí MSR si tento veterán automobilového športu konečne vychutnal vôňu šampanského z najvyššieho stupienka. Vyhral oba samostatne bodované dni na trati o dĺžke 2800 metrov. Spolu s tímom Profiko, ktorý auto pripravuje, si tak užili zaslúžené víťazstvo.

Tibor Szabosi;c30i6079-1.jpg

Igor Drotár: "Obrovské horúčavy a skvelá konkurencia, nažhavená na čo najlepší výsledok, nás čakali na pretekoch v Ožďanoch. Snažili sme sa, bojovali a konečne auto fungovalo tak, ako sme vždy verili, že bude. Dojalo nás to všetkých k slzám - aj chalanov, ktorí auto stavali a nastavovali. Dosiahli sme naozaj výborné časy. Myslím si tiež, že auto má ešte väčší potenciál. Verím tak, že sa konečne budeme venovať najmä jazdeniu. Keď sa nedarí a prichádza zúfalstvo, má takýto prvý, dlhoočakávaný úspech ešte väčšiu hodnotu. Neviem sa dočkať ďalších pretekov s iným charakterom zákrut a povrchov. Naše auto sa zlepšovalo každou ďalšou jazdou, pričom tá posledná v nedeľu bola suverénne najlepšia. Ďakujem tiež usporiadateľom za výborné podujatie a rovnako fanúšikom a reklamným partnerom. Verím, že ich nesklameme aj na Pezinskej Babe, už tento víkend."

Tibor Szabosi;c30i6757-1.jpg

Horúce pretekárske leto Igora Drotára pokračuje teraz populárnymi pretekmi do vrchu na Pezinskej Babe (2.-3. júla).

Martin Trenkler/RPM

Tibor Szabosi;c30i6650.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri