Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Igor Drotár nadeľuje

Thursday, 24. 12. 2009 - 15:45, Erik Toček   

Igor Drotár nadeľuje

Igor Drotár nadeľuje!

AKTUALIZÁCIA:

Vianočná súťaž s Igorom Drotárom už pozná svojich víťazov. Do včerajšieho večera dorazilo od vás čitateľov portálu autosportfoto.sk a Igorových fanúšikov 34 odpovedí na súťažné otázky. Väčšina z vás nemala problém správne odpovedať, že Igor:

1. bude v sezóne 2010 pilotovať Škodu Fabia WRC,

2. sa mohol v ostatnej sezóne oprieť o podporu viacerých sponzorských partnerov - Liqui Moly (hlavný), Tatran Prešov, Mann Filter, Farmakol, Syteli, Jonnesway, Cameo, Farmsvik atd.

3. sa najlepšie v rámci seriálu M-SR 2009 umiestnil na druhom mieste a to na dvoch súťažiach v Egri a v Bratislave.

4. na Vladovu otázku odpovedal slovami: "Neviem, ale na erzete určite."

Z 22 správnych odpovedí dnes Igor vylosoval troch výhercov, ktorí budú mať večer symbolicky pod stromčekom o jeden darček viac.

Igorom Drotárom podpísaný kalendár firmy Liqui Moly získava Matej Betko. Igorov podpis ozdobí aj kalendár posádky Drotár - Bánoci zo sezóny 2009 a jeho majiteľom sa stáva Martin Stoklas. Auto Jana Kozáka sa zas určite poteší motorovému oleju Liqui Moly.

Výherci budú kontaktovaní redakciou v najbližších dňoch.

Igor Drotár ďakuje všetkým, ktorí sa súťaže zúčastnili, víťazom srdečne blahoželá a všetkým praje úspešný rok 2010.

Za oknami poletujú snehové vločky, ktoré pomaly prikrývajú krajinu bielou snehovou perinou, doma sa kopia zásoby na štedrú vianočnú hostinu, stromček zatiaľ stojí schovaný na balkóne, každú chvíľu pripravený rozžiariť obývačku... Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia. S Vianocami prichádza do našich príbytkov radosť, pohoda, šťastie a samozrejme DARČEKY.

Ako by sa vám páčilo, keby ste tento rok našli pod vianočným stromčekom motorový olej Liqui Moly a nádherné kalendáre s podpisom Igora Drotára? Váš obľúbený pretekár sa totiž rozhodol vypomôcť „Ježiškovi" pri tohtoročnom rozdeľovaní darčekov. Igor však najprv potrebuje zistiť, komu ich má doručiť. Rozhodli sme sa teda, že mu pomôžeme s touto neľahkou úlohou a zorganizujeme súťaž, z ktorej vzídu traja ocenení.

Darčeky od Igora Drotára získajú traja z vás, ktorí do stredy (23.12.2009, 22:00) zašlú správne odpovede na štyri nasledujúce otázky:

1. Igor len nedávno vymenil súťažnú techniku. V akom aute bude štartovať v sezóne 2010? (značka, špecifikácia)

2. Igor potvrdil, že jeho hlavný sponzor z ostatných rokov s ním bude spolupracovať aj naďalej. O akú spoločnosť ide (meno)? Vymenuj aspoň 5 ďalších Igorových sponzorov (pomôž si polepmi na jeho súťažnej Octavii).

3. Aký najlepší výsledok v Majstrovstvách Slovenska v rally (absolútne) zajazdil Igor Drotár v sezóne 2009? Na akej súťaži to bolo?

4. Posledná a najťažšia otázka sa týka Rally Košice 2009. Čo odpovie Igor na otázku Vlada Bánociho: „Kde to sme, pane?", počas druhej rýchlostnej skúšky (Žipov 1)? (pomôž si onboardom na Mediaracing.sk)

Radek Vojtěchovský;img-4011.jpg

Vaše správne odpovede nám posielajte na adresu info@autosportfoto.sk.

Víťazov vylosuje samotný Igor a ich mená budú zverejnené tu na portáli na Štedrý deň 24.12.2009.

Príjemné vianočné sviatky, veľa lásky, radosti a rodinnej pohody v novom roku želá...
Igor Drotár, Liqui Moly a redakcia autosportfoto.sk

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri