Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár mieri na poľskú Zaluž

Tuesday, 09. 05. 2017 - 12:57, Martin Trenkler   

Igor Drotár mieri na poľskú Zaluž

Majstrovstvá Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV) pokračujú už tento víkend v poľskej Zaluži. Jánošík je obľúbeným hrdinom rovnako u nás aj v Poľsku a podobnej obľube sa u našich severných susedov teší i prešovský automobilový pretekár Igor Drotár.

Aktuálny kopcový majster Slovenska a Poľska Igor Drotár má za sebou náročné úvodné podujatie Rechbergrennen, kde kvôli problémom s riadiacou jednotkou napokon ani neodštartoval. Tím Profiko, ktorý spravuje Igorovu Škodu Fabia DTRi, však v Poľsku sľubuje reparát.

Tibor Szabosi;c30i8169-3.jpg

Na jazdcov čaká 4688-metrov dlhá trať, ktorej dominuje úvodná dlhá rovinka, za ktorou nasledujú serpentíny s 11 vlásenkami. Svoju úlohu dozaista zohrá aj počasie, keďže predpoveď na víkend zatiaľ hovorí o búrkach.

Igor Drotár: "Do Poľska sa už veľmi teším a rovnako aj na množstvo mojich fanúšikov. Ukážem sa tam po prvýkrát ako úradujúci majster Poľska. Preto verím a dúfam, že chlapci z Profiko spravili všetko, čo je v ich silách, aby sme v Zaluži nastúpili bez technických starostí, ktoré nás riadne vytrápili nedávno v Rakúsku. Neradi by sme skočili takpovediac "z blata do Zaluže", v pláne máme zopakovať náš úspech z minulého roka."

Igor minulý rok v Zaluži vyhral. Ako mu bude priať šťastie a technika, sa dozvieme už tento víkend.

Martin Trenkler/RPM

Tibor Szabosi;asf-4413.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri