Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Icari Rally Team z Chorvátska do Hustopečí

Thursday, 15. 06. 2017 - 16:57, Public relations   

Icari Rally Team z Chorvátska do Hustopečí

Chorvátska Delta Rally má za sebou už svoj 43. ročník. Uskutočnil sa uplynulý víkend 9.-10. júna a priniesol desať rýchlostných skúšok. Úspech na súťaži zožala aj posádka slovenského Icari Rally Teamu, Ondřej Bisaha - Martin Běhula na Forde Fiesta R5.

 

Tibor Szabosi;c30i8598-1.jpg

Šesťdielny seriál Central Rally Trophy sa po 45. Rallye Český Krumlov presunul na 43. INA Delta Rally. So štartovným číslom 6 reprezentovali Českú republiku, ale aj slovenský Icari Rally Team, Ondra Bisaha s novým spolujazdcom Martinom Běhulom. V najsilnejšej triede 1 sa stretlo sedem posádok, ktoré znamenali pre českú posádku aj najväčšiu konkurenciu.

Tibor Szabosi;c30i4699-1.jpg

V prvý súťažný deň sa Ondrovi s Martinom darilo, keď vyhrali tri zo štyroch rýchlostných skúšok a ich náskok pred druhým Hidegom s Kerékom na Mitsubishi Lancer Evo IX R4 bol 27 sekúnd. Rýchlostné skúšky druhého dňa však posádke veľmi „nesadli", kvôli čomu spadla na druhé miesto absolútneho poradia, avšak v hodnotení Central Rally Trophy si udržala vedúcu pozíciu s obrovským vyše 3-minútovým náskokom. „Preteky v Chorvátsku boli krásnym osviežením. Jazdilo sa po starých legendárnych rýchlostkách Zahrebu, kde nie je jednoduché udržať krok s miestnymi hrdinami. Po prvom dni sa nám to darilo a zaspávali sme na prvom mieste, ale hneď na prvej rannej sobotnej skúške sme o svoj náskok prišli a prepadli sa na druhé miesto. Potešila nás však prvá pozícia v trofeji, po ktorú sme sem prišli. Najbližšie nás čaká Weiz Rally, ktorú si chceme poriadne užiť", zhrnul Ondra, ktorý zároveň prezradil, že posádka sa najbližšie predstaví na treťom podniku Central Rally Trophy, na rakúskej Rallye Weiz v druhej polovici júla.

Tibor Szabosi;c30i0297-5.jpg

Slovenský Icari Rally Team čaká už v tieto dni Agrotec Petronas Syntium Rally, ktorá je už štvrtým pokračovaním Majstrovstiev Slovenska v rally. Tím bude reprezentovať posádka Pavel Valoušek - Veronika Havelková, ktorá sa s Fordom Fiesta R5 bude snažiť na známych domácich tratiach nazbierať čo najviac bodov do šampionátu. Na dvojicu čakajú počas piatku a soboty dve etapy s dvanástimi rýchlostnými skúškami o celkovej dĺžke 150 kilometrov.

Zdenka Tamášová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri