Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Icari Rally Team v Levoči s posádkou Mutňanský - Baran

Friday, 17. 02. 2017 - 17:28, Public relations   

Icari Rally Team v Levoči s posádkou Mutňanský - Baran

Druhé kolo seriálu Minirally Cup neujde ani posádke Ivan Mutňanský - Róbert Baran. Posádka odštartuje na zimnej súťaži na Mitsubishi Lancer Evo IX.

 

Tibor Szabosi;c30i2085-1.jpg

Dobšinskou zimou odštartoval seriál Minirally Cup, aby sa po dvoch týždňoch presunul do prešovského regiónu ku Levoči. Už túto sobotu, 18.februára, sa blízko tohto mestečka, presnejšie v obci Torysky, uskutoční Zimná Minirally Levoča. Na súťaž je aktuálne prihlásených 45 posádok, medzi ktoré sa zaradili aj manažér Icari Rally Teamu, Ivan Mutňanský, so svojím spolujazdcom Róbertom Baranom. Posádka odštartuje na vozidle Mitsubishi Lancer Evo IX. „Veľmi sa tešíme, že si užijeme pravú zimnú súťaž. Dúfame, že chladné počasie do soboty vydrží. Určite by sme radi ponaháňali súperov a pobili sa o absolútne víťazstvo", prezradil jazdec.

Tibor Szabosi;asf-0146.jpg

Levočské trate sú aktuálne pokryté snehom a ľadom, takže najlepšou voľbou je pribaliť si aj pneumatiky s hrotmi, ktoré sú organizátormi povolené. Súťaž tvoria štyri rýchlostné skúšky na jednej trati, ktorú posádky absolvujú dvakrát dopoludnia a dvakrát popoludní. Celková dĺžka meranej trate je 36 kilometrov. Posádka Mutňanský - Baran je prihlásená do triedy A4, kde ju čaká konkurencia asi desiatich dvojíc. O súboje teda nebude núdza. Prvá RS štartuje o 10:00 hod.

Zdenka Tamášová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri