Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai dnes oznámil dvojročnú zmluvu s Mikkelsenom

Thursday, 28. 09. 2017 - 10:40, Ľuboš Kašický   

Hyundai dnes oznámil dvojročnú zmluvu s Mikkelsenom

Len nedávno sme písali o tom, že Hyundai Motorsport nasadí na zvyšné tri súťaže sezóny posádku Mikkelsen / Jaeger. Dnes prišla definitíva na ďalšie dva roky.

 


V tejto súvislosti je zaujímavé, že všetky tri súčasné pretekárske dvojice v zložení Thierry Neuville a Nicolas Gilsoul, Dani Sordo a Marc Marti, ako aj Hayden Paddon a Seb Marshall zaostávajú zazmluvnení aj na sezónu 2018.

hyu-mikk2.jpg

„Andreas je jedným z tých pretekárov, ktorí sú rýchli a dokážu sa dostať k podstate. Pri jeho návštevách v centrále v Alzenau z neho cítiť profesionalitu a odhodlanie. Počas testov nám bol schopný poskytnúť pozitívnu a užitočnú spätnú väzbu, či už pri jazde na Hyundai i20 WRC Coupe, alebo pri vývoji i20 R5. Som preto nesmierne rád, že sme podpísali zmluvu na plný úväzok na dva roky a neviem sa už dočkať, kedy ho uvidím v akcii na zvyšných troch súťažiach tejto sezóny," vytešoval sa šéf tímu Michel Nandan.

hyu-mikk.jpg

Spokojný bol samozrejme aj nórsky pretekár, ktorý po zrušení športových aktivít VW Motorsport v rely ako jediný z tímu zostal bez zmluvy s továrenským tímom. „Mám naozaj veľkú radosť, že sa mi naskytla možnosť jazdiť na plný úväzok v špičkovom továrenskom tíme, akým je Hyundai Motorsport. Cítim v ňom potenciál bojovať o majstrovský titul v oboch hlavných súťažiach pilotov aj značiek a teším sa, že budem môcť byť súčasťou tímu, ktorý má tieto najvyššie ciele," povedal Andreas Mikkelsen, ktorý svoju premiéru v tíme zažije už o desať dní na katalánskej rely, kde sa pripojí k zostave Thierry Neuville a Dani Sordo.

hyu-mikk1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri