Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

HONDA spustila prevádzku výkonného „LogR“ záznamníka dát pre model Civic Type R 2020

Tuesday, 01. 12. 2020 - 10:14, Public relations   

HONDA spustila prevádzku výkonného „LogR“ záznamníka dát pre model Civic Type R 2020
  • Aplikácia Honda LogR je dostupná exkluzívne pre najnovšiu verziu ikonického moderného hatchbacku.
  • Teraz k dispozícii na stiahnutie z App Store and Google Play.
  • Telemetria v reálnom čase poskytuje údaje a analýzu pre jazdu po dráhe i ceste.
  • Zaznamenané údaje sú dostupné v systéme auta alebo cez novú mobilnú aplikáciu LogR.

 

Honda predstavuje nový výkonný záznamník údajov pre aktuálnu verziu Civic Type R 2020, pričom poskytuje majiteľom jedinečný prehľad, ktorý im pomáha zlepšovať ich výkony pri jazde. Aplikácia Honda LogR, ktorá je teraz tiež k dispozícii na stiahnutie z App Stores, spáruje mobilné telefóny vodiča s palubným počítačom a snímačmi v aute, pričom poskytne hĺbkovú analýzu, ktorá napomáha hladšiemu, efektívnejšiemu štýlu jazdy na dráhe ako aj na ceste.

307973-civic-type-r-logr.jpg

Honda LogR, ktorá je dostupná exkluzívne pre Civic Type R GT 2020 a modely športovej rady, poskytuje tri hlavné funkcie: monitorovanie výkonu, režim zaznamenávania a režim automatického vyhodnotenia výsledkov. Po pripojení k mobilnej aplikácii LogR bude každý prvok výkonu automobilu Type R sledovaný a spolu s kľúčovými informáciami zasielaný v reálnom čase do displeja dotykovej obrazovky a zaznamenaný kvôli budúcemu porovnaniu výkonu.

Informácie týkajúce sa monitorovania výkonu zahŕňajú polohu prevodovky, teplotu chladiacej tekutiny a oleja, tlak oleja a atmosferický tlak, teplotu nasávaného vzduchu do motora a aktuálny režim jazdy (Comfort, Sport alebo +R). Vodiči si tiež môžu vybrať medzi „zobrazením merania gravitačnej sily“, ktoré udáva zrýchlenie, brzdenie a silu v zákrutách na koláčovom grafe alebo živou 3D pohybovou grafikou zobrazujúcou správanie auta pri stúpaní, naklonení a jazde do zákruty.

307975-civic-type-r-logr.jpg

Režim zaznamenávania používa 15 dátových bodov zachytávaných vnútornými snímačmi auta, ktoré pomáhajú vodičom dosahovať tie najlepšie časy na traťovom okruhu. Zozbierané dátové parametre zahŕňajú zrýchlenie, brzdenie a gravitačnú silu v zákrutách, ktoré sa kombinujú s mapovaním polohy pomocou GPS, čím poskytujú celkový prehľad okruhu. Farebne odlíšená stopa okruhu zobrazuje možnosti zlepšenia jazdných vstupov s cieľom zabezpečiť hladkú, riadenú jazdu a pomôcť pri znižovaní času na okruh. GPS lokátor môže byť tiež použitý na nastavenie začiatku a konca čiar označujúcich časované okruhy, pričom vodiči dokážu uložiť všetky údaje pre porovnanie s ďalšími okruhmi.

Funkcia automatického vyhodnotenia výsledkov funguje vždy, keď je aplikácia Honda LogR spustená, sleduje alebo zaznamenáva vstupy v štyroch kľúčových oblastiach výkonu: zrýchlenie, spomalenie, jazda do zákruty a priama jazda. Hodnotenie každého zo vstupov sa generuje porovnávaním jazdy vodiča s algoritmom odvodeným z databázy Honda R&D zabudovaným v aplikácii, čo pomáha určiť možné oblasti zlepšenia. Vodiči tiež môžu preskúmať predchádzajúce cesty s cieľom vyhodnotiť zlepšenie ich štýlu jazdy v priebehu času. Tento režim je navrhnutý skôr na to, aby umožnil zlepšenia v rámci rutinných každodenných jázd než zrýchlil časy okruhov.

307974-civic-type-r-logr.jpg

Honda LogR vďaka prístupu k palubnému počítaču v automobiloch Type R poskytuje oveľa detailnejšiu analýzu než aplikácie na zaznamenávanie výkonu tretích strán. Počas jazdy sa interakcia s Honda LogR zobrazuje na centrálnej dotykovej obrazovke. Kvôli bezpečnosti je podrobná analýza z režimu zaznamenávania a automatického vyhodnotenia výsledkov vrátane výkonnostných stôp a zobrazovania použitím Google Maps dostupná cez mobilnú aplikáciu, len keď auto stojí.

Vďaka novinkám a predstaveniu dvoch nových variantov pre rok 2020 je oceňovaná rada Honda Civic Type R ešte príťažlivejšia: limitovaná edícia a športová rada. Nové modely v rámci rozvoja vlastností dynamického výkonu štandardného modelu Type R GT ponúkajú odlišný štýl a možnosti výkonu, čím ešte viac podčiarkujú príťažlivosť tohto oceneného hatchbacku Honda. Navštívte https://www.honda.sk/cars/new/civic-type-r/overview.html a zistite všetky aktuálne informácie o rade Type R 2020.

307972-civic-type-r-logr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri