Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola na akcii 20 rokov Molpiru

Monday, 24. 06. 2013 - 09:22, Martin Trenkler   

Homola na akcii 20 rokov Molpiru

Slovenský reprezentant, Maťo Homola, štartujúci v seriáli Majstrovstiev Európy cestovných automobilov (FIA ETCC), ktorý aktuálne drží druhú pozíciu v priebežnom hodnotení, bol prítomný telom, dušou a aj s autom na akcii našeho dlhoročného reklamného partnera - firmy Molpir, ktorá oslavuje v týchto dňoch svoje 20. výročie.

homola-moplir-1.jpg

Maťo bol prítomný v prvej časti programu akcie firmy Molpir, ktorá sa odohrávala v novučičkej motokárovej hale MAX60 v Bratislave. Tam bol Maťo predstavený prítomným hosťom a plnil si úlohu motokárového inštruktora. Zaúčal a dával rady prítomným hosťom, ale aj zamestnancom Molpiru, ako dosiahnuť čo najlepší čas. Mnohí si jeho rady vzali naozaj k srdcu a bolo to vidieť na ich dosiahnutých časoch.

Druhá časť programu sa odohrávala v krásnej scenérií Smolenického zámku. V priestoroch nádvoria bolo vystavené naše auto a musíme povedať, že do exkluzívneho prostredia jednoducho zapadlo a dotvorilo celkovú atmosféru. Maťo sa zúčastnil aj večerného galavečera, ktorý bol majestátny a ukončil ho fantastický ohňostroj.

Team Homola Motorsport čaká už o tri týždne ďalší pretekársky víkend na okruhu Enna Pergusa na Sicílií.

homola-moplir-2.jpg

homola-moplir-3.jpg

homola-moplir-4.jpg

homola-moplir-5.jpg

homola-moplir-6.jpg

homola-moplir-8.jpg

jun-reklamni-medialni-patneri-2013.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri