Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola Motorsport: vyhrali sme preteky FIA ETCC Sicília 2013!

Sunday, 14. 07. 2013 - 16:13, Martin Trenkler   

Homola Motorsport: vyhrali sme preteky FIA ETCC Sicília 2013!

Prvé preteky
Maťo: "Štartoval som celkovo z 8. miesta a hneď v prvej zákrute sa mi kvôli super štartu podarilo prebojovať na 4. miesto a o zákrutu ďalej som bol už na 3. mieste. Pretekára pred sebou som predbehol po dvoch kolách. Ku koncu pretekov ma na rovinke predbehol pretekár zo Srbska a tak som prvé preteky dokončil na peknom 3. mieste.!

Druhé preteky
Maťo: "V druhých pretekoch som štartoval zo 6. miesta, kvôli otočeniu prvých ôsmich pretekárov z prvého preteku. Pevný štart mi vyšiel na výbornú a tak som v prvom kole bol už na 3. mieste. Predomnou boli len jazdci zo šampionátu Single Make Trophy a v priebehu dvoch kôl som sa pred nich dostal. Snažil som sa udržať na 1. mieste a to mi podarilo až to konca druhých pretekov. Nesmierne sa teším z dnešných výsledkov."

Treba povedať, že oba preteky boli nesmierne ťažké, či už z pohľadu vysokej teploty alebo náročnosti trate. Týmto chcem povedať, že si výsledok nesmierne vážim a chcem poďakovať mojej rodine, celému tímu, reklamným a mediálnym partnerom za podporu a taktiež nemôžem zabudnúť na fanúšikov, ktorí nás podporovali až na ďalekú Sicíliu.

pergusa-1-2.jpg

pergusa-homola-1.jpg

pergusa-homola-2.jpg

aaaaaa0000-jul-reklamni-medialni-patneri-2013.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri