Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola Motorsport: Maťo vyhral preteky FIA ETCC na Salzburgringu!

Sunday, 19. 05. 2013 - 19:20, Martin Trenkler   

Homola Motorsport: Maťo vyhral preteky FIA ETCC na Salzburgringu!

Maťo: " Neviem, čo mám povedať. Som strašne šťastný, že sa nám podarilo vyhrať preteky ETCC absolútne v mojej triede S2000.

Prvý pretek sa začal za sucha, ale po veľkej havárií a následnemu Safety Caru sa pretek upokojil, ale začalo pršať. Počas prerušenia pretekov sme museli prezuť na mokré gumy. Naša "zadokolka" je na mokru strašne pretáčavá, auto je strašne nekľudné. V tomto preteku som skončil na 2. mieste v mojej triede, čo považujeme za úspech.

salzburgring-nedela-2.jpg

Druhý pretek začal už na mokrom povrchu. Po veľkých súbojoch, kde som dostal veľa rán, som nakoniec skončil na 1. mieste v mojej triede! Celkový súčet bodov ukázal, že sme vyhrali preteky ETCC absolútne v najvyššej triede S2000.

Marián Bazala;homola-1-2804.jpg

Som strašne štastný, že sa mi to podarilo ako prvému Slovákovi. Chcel by som poďakovať môjmu tímu za super auto, rodine a reklamným partnerom za podporu a určite aj fanúšikom! Dúfam, že v takomto trende budeme pokračovať! "

salzburgring-nedela-3.jpg

reklamni-medialni-patneri-2013-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri