Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Hasselhoff vypredaný, tanečná šou stále v ponuke!

Friday, 04. 07. 2014 - 20:04, Public relations   

Hasselhoff vypredaný, tanečná šou stále v ponuke!

David Hasselhoff včera na tlačovej konferencii v Bratislave oznámil, že šou s hudobnými hviezdami 80. a 90. rokov je beznádejne vypredaná. Predaj lístkov na sobotňajšiu Acceleration Dance aj nedeľňajšie preteky je však stále v ponuke!

mg-1880.jpg

Jedna z hlavných hviezd podujatia Acceleration 2014 na Slovakia Ringu - David Hasselhoff, včera absolvoval tlačovú konferenciu, kde zabával množstvo prítomných novinárov príbehmi z čias natáčania seriálov ako Knight Rider a Pobrežná hliadka. Nezabudol však pochváliť aj krásne slovenské ženy. K publiku prehovoril pekne po slovensky a na záver sa nechal odfotiť s replikou vozidla „KITT," ako aj so slovenským formulovým pretekárom Richardom Gondom a jeho formulou FA1. Gonda sa v sobotu aj v nedeľu po prvýkrát predvedie pred domácim publikom, priamo na trati Slovakia Ringu.

mg-1886.jpg

Nebude však jediným Slovákom na okruhu tento víkend! Spolu s ním sa v sérii MW-V6 Pickup Series ukážu aj úspešní slovenskí automobiloví pretekári Filip Sládečka, Attila Bárta, Christián Malchárek a Ľubomír Jakubík.
Aj keď je piatkový koncert Celebrate the 80s and 90s with the Hoff vypredaný, fanúšikovia si stále môžu vychutnať veľkú sobotňajšiu hudobnú šou Acceleration Dance. Svetoví „dídžeji" W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifters, Nifra, Alice DJ a Jacob van Hage sa postarajú o neopakovateľnú zábavu s elektronickou tanečnou hudbou.

Viac informácií na http://www.slovakiaring.sk/acceleration-2014/

mg-1900.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri