Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton s Räikkonenom sa naháňali v Šanghaji

Friday, 13. 04. 2018 - 10:08, Ľuboš Kašický   

Hamilton s Räikkonenom sa naháňali v Šanghaji

Dnešné prvé merané tréningy na víkendovú veľkú cenu Číny sa niesli v znamení červenej a striebornej farby. Určite neuhádnete, ktorú viacej miluje Čína.


Počas piatkových jázd tímy poctivo plnili svoje zvyčajné programy a časy nehrali tak dôležitý význam. Pochopiteľne, že vždy je niekto súťaživejší a musí si niečo dokázať. Po dvoch prehrách v úvode sezóny je teraz asi najviac „nažhavený" Mercedes a jeho líder Lewis Hamilton. Toto už neboli ležérne piatkové jazdy z Melbourne a Bahrajnu. Teraz už Angličan dupol na plyn a chce v Číne víťazstvo.

fe01-39.jpg

„Je tu najdlhšia rovinka a tak tu budú veľmi rýchli," tvrdí Hamilton o „červených". „Pre nás je to však dobrá trať a bude to veľmi tesné." Na vraníkovi sedí momentálne Vettel, no svojský Fín Kimi Räikkonen si je vedomý, že toto môže byť jeho posledná sezóna v Maranelle a tak potrebuje dobrý výsledok. A že po ňom túži nám dokazoval piatkovými časmi. Zajtrajšia kvalifikácia, ktorá štartuje ráno o ôsmej nášho času nám už napovie viacej, no rozhodovať sa bude až v nedeľu. Štart čínskej veľkej ceny je o ôsmej hodine ráno stredoeurópskeho času.

fp2-res-12.jpg

me02-18.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri