Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton najrýchlejší v úvodný deň testov

Monday, 27. 02. 2017 - 21:12, Ľuboš Kašický   

Hamilton najrýchlejší v úvodný deň testov

Vychytávanie detských chorôb dnes charakterizovalo prvý deň predsezónnych testov formuly jeden v Barcelone.

Áno, časy ešte nie sú podstatné, no Lewis Hamilton hneď v úvode deklaroval svoju nadržanosť na tohtoročný titul a popasoval sa s Vettelovým ferrari o najrýchlejší čas dňa. Jeho stopky sa zastavili na úrovni 1:21,765s, čo je oproti vlaňajšiemu najlepšiemu času Raikkonena hneď 1,5 sekundy rýchlejšie. A to sme iba na prvých kilometroch.

merc02.jpg

Druhý Vettel zaostal o desatinu sekundy, no najazdil o približne 50 kôl viacej. Tretí Massa na williamse strácal asi tri desatiny sekundy.

fe02.jpg

Na trať dnes vyrazilo všetkých desať tímov, no ba v Mercedese sa zviezli obaja piloti. Dopoludnia jazdil Bottas a popoludní kraľoval Hamilton.

mcl02.jpg

Problémy potrápili viaceré tímy, keď napríklad Alonsovi na mclarene tiekol olej, Ericcsonova prevodovka (Sauber) chvíľu štrajkovala, forceindia Pereza prepálila výfuk a dopoludnia potrápil redbull RB 13 aj Ricciarda.

rb02.jpg

Zajtra na katalánskom okruhu pokračujú druhým dňom zo štvordňovej tohtotýždňovej série a v kokpite sa budú striedať piloti.

res-day1.jpg

wi01.jpg

sa01.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri